دستگاه پالس اکسیمتر:لیست قیمت و خرید پالس اکسیمتر بهترین برند

مرتب سازی :

پالس اکسیمتر یا اکسیژن سنج انگشتی، ابزاری دقیق و ضروری برای اندازه‌گیری میزان اکسیژن خون است. این دستگاه در انواع برندهای معتبر مانند بیورر، بریسک، کریتیو، زنیت مد، و ریشتر با قیمت مناسب و ارزان در فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو موجود است. شما می‌توانید پالس اکسیمترهای رومیزی و پرتابل بیمارستانی و خانگی را به همراه مانیتور کنترل علائم حیاتی با گارانتی و خدمات پس از فروش از این فروشگاه تهیه کنید.

پالس اکسیمتر به ویژه برای بیمارانی که از مشکلات ریوی، قلبی عروقی، یا اختلالات نخاعی رنج می‌برند، حیاتی است. میزان اکسیژن خون باید در محدوده‌ی مشخصی قرار داشته باشد و هر گونه کاهش در این سطح می‌تواند منجر به مشکلات جدی و حتی مرگ شود. با استفاده از پالس اکسیمتری، شما می‌توانید در هر لحظه میزان اکسیژن موجود در سرخرگ خود را به دقت اندازه‌گیری کرده و از سلامت خود مطمئن شوید. برای خرید پالس اکسیمتر ارزان و باکیفیت، به فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو مراجعه کنید.

ویدئو معرفی انواع پالس اکسیمتر و نحوه استفاده از پالس اکسیمتر

 

 

پالس اکسیمتر چیست؟

پالس اکسیمتر دستگاه کوچکی است که با نصب شدن به روی نوک انگشت می‌تواند با روشی غیرتهاجمی و بدون درد، سطح اکسیژن خون را اندازه‌گیری کرده و به درصد بیان کند. این وسیله ضربان قلب را نیز اندازه می‌گیرد. دستگاه پالس اکسیمتر، می‌تواند راه مطمئنی برای تعیین سطح اکسیژن موجود در خون باشد.

پالس اکسیمتر

غلظت اکسیژن در خون

سطح اکسیژن خون، برای فرد عادی که در فضای اتاق نفس می‌کشند بین 99-97 درصد است. اما برخی بیماری‌ها این غلظت را کم می‌کنند از جمله: حمله قلبی، نارسایی قلبی، بیماری مزمن انسداد ریوی، کم‌خونی، سرطان ریه، آسم، ذات‌الریه.

اگر این میزان در بیماران کمتر از 90٪ شود، زنگ هشدار به صدا درمی‌آید. این وسیله می‌تواند هیپوکسمی (کم شدن سطح اکسیژن خون) هشدار دهد و جان بیماران را نجات دهد. این دستگاه اغلب سریعتر از ارزیابی نبض تنفش و فشارخون، مشکلات موجود در اکسیژن‌رسانی را نشان می‌دهد.

هیپوکسمی چیست؟

(هایپوکسمی) زمانی رخ می‌دهد که غلظت اکسیژن در خون پایینتر از حد طبیعی باشد. ابتدا مشکلات خفیفی مثل سردرد و تنگی نفس اتفاق افتاده و در موارد شدید ممکن است عملکرد قلب و مغز مختل شود.

 

انواع پالس اکسیمتر

1-  نوع ثابت که در بالین بیماران بستری در اتاق احیا و یا در بخش‌ها مورد استفاده قرار میگیرد.

2-  نوع متحرک یا انگشتی آن، علاوه بر این که در اورژانس بیمارستان‌ها استفاده می‌شود، مصرف خانگی نیز دارد

دستگاه پالس اکسیمتر چگونه کار می‌کند؟

دستگاه، توسط گیره مخصوص به نوک انگشت، وصل می‌شود. دیود، دو نور قرمز و مادون قرمز را منتشر می‌کند. سپس اطلاعات جمع‌آوری شده، به دستگاه منتقل می‌شود. درون دستگاه، با یک محاسبه لگاریتمی، میزان غلظت اکسیژن را اندازه‌گیری می‌کند.

خرید پالس اکسیمتری

از پالس اکسیمتر چه زمانی استفاده می‌شود؟

•    در حین عمل جراحی یا بعد از آن

•    برای تشخیص این موضوع که آیا فرد به دستگاه کمک تنفسی نیاز دارد یا نه

•    برای بررسی عملکرد داروهای ریه روی فرد

•    برای تشخیص اینکه آیا فرد می‌تواند سطوح بالای فعالیت بدنی را داشته باشد یا خیر

•    برای بررسی وقفه تنفسی در طول خواب (آپنه خواب) در افراد

•    در تشخیص بیماری‌هایی که بر سطح اکسیژن خون تاثیر می‌گذارند. مانند: حمله قلبی، نارسایی قلبی، بیماری مزمن انسداد ریوی (COPD)، کم خونی، سرطان ریه، آسم، ذات الریه به کار می‌رود.

اگر شما یکی از بیماری‌های مذکور را دارید و در معرض افت سطح اکسیژن هستید، ما تهیه دستگاه پالس اکسیمتر را از کالا پزشکی توانی نو  به شما پیشنهاد می‌کنیم. اگر مشکل شما حادتر است، ممکن است نیاز به نوع پیشرفته این دستگاه داشته باشید. بهتر است برای راهنمایی‌های تخصصی بیشتر، با مشاوران درمانی ما در توانی نو، تماس بگیرید.

اکسیژن از نیازهای ضروری بدن انسان است. نرسیدن اکسیژن کافی به بافت‌های بدن منجر به تیرگی بافت و عدم کارکرد مناسب آن‌ها می‌گردد. سنجش میزان اکسیژن خون، پارامتری است که می‌تواند به تشخیص و درمان بیماری‌های بسیاری کمک کند.

پالس اکسیمتری یک روش آسان، غیر تهاجمی و بدون درد برای سنجش میزان سطح اکسیژن خون است. این روش می‌تواند به سرعت کوچکترین تغییرات میزان اکسیژن اندام‌هایی که دورتر از قلب قرار دارند مانند دست و پاها را شناسایی کند. به دلیل سهولت، این روش می‌تواند برای سنجش مداوم میزان اکسیژن خون در بیماران بستری به کار گرفته شود.

پالس اکسیمتر یک وسیله کوچک و کلیپس مانند است که به عضوی از بدن مانند نوک انگشت دست، پا یا استخوان گوش وصل می‌شود؛ به این دلیل که جریان خون در این بخش‌های بدن بالاتر از سایر بافت‌هاست. این وسیله برای موارد ضروری مانند بخش‌های اورژانس در بیمارستان‌ها یا برخی پزشکان مانند متخصصان ریه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

قیمت پالس اکسیمتری

 

موارد مصرف پالس اکسیمتر

هدف از استفاده از پالس اکسیمتر این است که بسنجیم، قلب شما عمل پمپاژ اکسیژن به سراسر بدن را با چه کیفیتی انجام می‌دهد. این اقدام برای سنجش میزان سلامت بدن افراد در شرایط مختلفی است که ممکن است بر میزان اکسیژن خون اثر بگذارد؛ به خصوص در زمانی که فرد در بیمارستان بستری است.

این شرایط ممکن است در زمانی رخ دهد که شخص دچار بیماری مزمن انسداد ریوی باشد، دارای بیماری آسم است، موارد پنومونی، سرطان ریه، آنمی، سکته یا بیماری قلبی، نقص مادرزادی قلبی و مبتلا به بیماری‌های این چنینی باشد.

علاوه بر شرایط اورژانسی، در برخی موارد دیگر نیز پالس اکسیمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ برای سنجش میزان اثربخشی درمان‌های ریه، برای سنجش اینکه آیا بیمار به تجهیزات کمکی برای تنفس نیازمند است یا خیر، برای سنجش میزان اثربخشی دستگاه کمک تنفسی، جهت پایش میزان سطح اکسیژن در حین یا پس از عمل‌های جراحی، جهت سنجش میزان اثر بخشی اکسیژن درمانی، برای سنجش میزان توان افراد در زمان افزایش فعالیت بدنی، در مطالعات خواب افراد برای سنجش اینکه آیا تنفس افراد در خواب دچار توقف می‌شود یا خیر، برای سنجش میزان اکسیژن خون در خلبانانی که در ارتفاع بالا پرواز می‌کنند و...

نحوه کارکرد دستگاه پالس اکسیمتر

جت سنجش میزان اکسیژن باید پالس اکسیمتر را به انگشت یا استخوان گوش فرد متصل نمود. در این هنگام، دستگاه پرتوهای خاص نور را به سمت خون داخل انگشت ارسال می‌کند که میزان اکسیژن را می‌سنجند. این عمل با اندازه گیری تغییرات جذب نور در خون حاوی یا فاقد اکسیژن انجام می‌شود؛ به این دلیل که میزان جذب پرتوهای ارسالی در خون حاوی اکسیژن با خون فاقد اکسیژن متفاوت است.

در این دستگاه یک نور قرمز و یک پرتوی فروسرخ به سمت رگ‌ها ارسال می‌شود. خون حاوی اکسیژن بیشتر، تمایل به جذب نور فروسرخ و عبور دادن پرتوی قرمز دارد در حالی که در مورد هموگلوبین فاقد اکسیژن این امر برعکس است.

دستگاه این پرتو‌ها را به میزان 30 بار در ثانیه و تک تک به سمت خون می‌تاباند و خاموش می‌کند. سپس میزان نوری که جذب نشده و به دستگاه بازگشته است، توسط پردازشگر محاسبه می‌شود. در این هنگام پالس اکسیمتر می‌تواند میزان اکسیژن حاضر در خون را به همراه میزان ضربان قلب شما اعلام نماید.

پالس اکسیمتر‌ها ممکن است در شرایط بیماری یا عدم بیماری مورد استفاده قرار گیرند. حتی در مواردی ممکن است پزشک شما توصیه کند که یک دستگاه پالس اکسیمتر را تهیه نموده و در منزل استفاده کنید. این روش کاملا بدون درد است و نیازی به ایجاد هیچگونه زخم، سوزن و ورود به داخل پوست ندارد؛ همچنین بدون هرگونه عوارض جانبی و حساسیت پوستی است.

 

خرید پالس اکسیمتر

 

روش خواندن پالس اکسیمتر

پالس اکسیمتری یک آزمون کاملا دقیق است. به خصوص در زمانی که از یک وسیله با کیفیت بالا استفاده نمایید، می‌توانید نتیجه را با دقت قابل اعتمادتری به دست آورید. معمولا دقت ثبت اعداد در دستگاه‌های پالس اکسیمتر در حدود 2درصد اختلاف از مقدار واقعی است. برای مثال اگر عدد 82، مقدار حقیقی اکسیژن خون شما باشد، میزان نمایش داده توسط دستگاه در بازه 80 تا 84 است.

البته شرایط آزمون نیز بر نتیجه به‌دست آمده اثرگذار خواهد بود. برای نمونه فاکتورهایی مانند حرکت، دما و لاک ناخن می‌تواند بر دقت اندازه گیری تاثیرگذار باشد. به این معنا که تشخیص دقیق میزان اکسیژن خون در افراد با دمای غیر عادی بدن، لرزش بالای اندامی که دستگاه به آن متصل است یا لاک ناخن تیره، ممکن نیست.

معمولا در حدود 89 درصد از خون شما باید حامل اکسیژن باشد و این میزانی است که می‌تواند سلامت بدن و سلول‌های شما را تضمین کند. کمتر بودن سطح اکسیژن خون از این میزان به طور موقت نمی‌تواند دلیل بر بروز مشکل در بدن شما باشد اما تداوم این شرایط می‌تواند به بدن آسیب برساند.  میزان اکسیژن 95 درصد می‌تواند عدد مطلوبی برای همه افراد باشد. 92 درصد می‌تواند نشانه پتانسیل بروز مشکلات اکسیژن خون باشد.

معولا در صفحه نمایش پالس اکسیمتر‌ها 3 عدد به چشم می‌خورد. عدد اول که عموما با حروف اختصاری SpO2 نمایش داده می‌شود، نشان دهنده میزان اکسیژن خون است و به درصد نمایش داده می‌شود. این عدد معمولا برای افراد کاملا سالم چیزی در حدود 95 تا 100 درصد است. عدد دوم که با PR دیده می‌شود، نشان دهنده نرخ تنفس یا عدد ضربان قلب است و گاهی نیز عدد سومی وجود دارد که میزان قدرت سیگنال را بیان می‌کند.

فروش پالس اکسیمتر

انواع دستگاه پالس اکسیمتر

دو دسته بندی برای دستگاه‌های پالس اکسیمتر وجود دارد: برای مصارف کلینیکی و بدون نیاز به تجویز.

  • اکسیمتر کلینیکی: این دستگاه‌ها مورد تایید FDA بوده و صرفا برای مصارف کلینیکی ارائه می‌شوند. این دستگاه‌ها با توصیه FDA تحت آزمایش‌های کلینیکی قرار می‌گیرند تا میزان دقت آن‌ها مورد تایید قرار گیرد. این دستگاه‌ها عموما در بیمارستان‌ها و مطب پزشکان مورد استفاده قرار می‌گیرند اما ممکن است در شرایطی توسط پزشک برای مصرف در منزل هم تجویز شوند.
  • اکسیمتر بدون نیاز به تجویز: این دستگاه‌ها در داروخانه‌ها، مراکز فروش تجهیزات پزشکی و فروشگاه‌های آنلاین مستقیما به مصرف کننده به فروش می‌رسند. در ماه‌های اخیر، مصرف پالس اکسیمترهای عمومی به دلیل همه گیری ویروس Covid-19 بالا رفته است. این دستگاه‌ها عموما برای مصارف مراقبتی، ورزشی، هواپیمایی مورد استفاده قرار می‌گیرند و عموما مصارف پزشکی ندارند. به همین جهت FDA آن‌ها را مورد بررسی قرار نمی‌دهد.

 

نکات مهم در استفاده از دستگاه‌های پالس اکسیمتر

دستگاه‌های پالس اکسیمتر ممکن است درشرایطی دچار محدودیت و عدم دقت شوند. در بسیاری موارد، میزان عدم دقت، پایین و قابل چشم پوشی است با این حال، این خطر وجود دارد که در عدم انطباق معنادار، تجویز اشتباه و عدم تشخیص صحیح رخ دهد. به همین دلیل آگاهی از محدودیت‌های دستگاه پالس اکسیمتر و نحوه محاسبه دقت دستگاه حائز اهمیت است.

دستگاه‌های پالس اکسیمتر کلینیکی مورد تایید FDA ملزم به داشتن حد پایین دقتی هستند که با مطالعه میزان اکسیژن بر روی افراد سالم تعیین شده است. این آزمایش با مقایسه عدد خوانده شده توسط پالس اکسیمتر با مقدار خوانده شده از میزان اکسیژن خون شریانی برای مقادیر بین 70 تا 100 درصد صورت می‌گیرد. دقت متداول مورد تایید FDA میزان 2 تا 3 درصد است.

با این حال میزان دقت در شرایط واقعی ممکن است با شرایط آزمایشگاهی متفاوت باشد. با اینکه میزان دقت از میانگین همه بیماران حاضر در آزمایش محاسبه می‌شود، این میزان در افراد مختلف، متفاوت خواهد بود. دقت دستگاه پالس اکسیمتر در محدوده 90 تا 100، بالا، در محدوده 80 تا 90، متوسط و در محدوده پایین‌تر از 80، در کمترین میزان خود است.

دستگاه‌های پالس اکسیمتر معمولا با نمونه‌های افراد سالم کالیبره می‌شوند به همین جهت برای افراد شدیدا بیمار و نوزادان نارس، نتیجه قابل اعتمادی ارائه نخواهند داد.

علاوه بر این توضیحات، شرایط بیمار نیز می‌تواند بر این دقت تاثیر گذار باشد. برای مثال تحقیقات نشان داده که میزان دقت پالس اکسیمتر در پوست‌های روشن و تیره متفاوت است. این تفاوت معمولا برای محدوده بالای 80 درصد مقدار کمی است. همچنین طبق بیانیه اخیر FDA دقت دستگاه ممکن است در موارد دیگر مانند لاک ناخن، ناخن بلند و مصنوعی، انگشت کثیف، مصرف دخانیات پیش از انجام تست و پوست ضخیم پایین بیاید.

همچنین در مواقع بروز مسمومیت با گاز مونوکسید کربن نیز پالس اکسیمتر نمی‌تواند خروجی صحیحی ارائه دهد. از آن جا که جذب مونوکسید کربن توسط هموگلوبین چندین برابر بیشتر از اکسیژن است، در زمان مسمومیت با این گاز، دستگاه پالس اکسیمتر، قادر به تشخیص مونوکسید کربن از اکسیژن نیست و شرایط را مناسب نشان می‌دهد.

خرید انواع پالس اکسیمتر

آیا پالس اکسیمتر ابزار مناسبی برای تشخیص کرونا است؟

پالس اکسیمتری به تنهایی روش قابل اعتمادی برای تشخیص ابتلا به ویروس کرونا نیست؛ اما می‌تواند در شناسایی کمبود اکسیژن پنهان در بیماران مفید باشد. در مراحل اولیه ابتلا به کرونا، ممکن است بیمار علائم خاصی احساس نکند، اما سطح اکسیژن خون او به طور نامحسوسی کاهش یافته باشد.

استفاده از پالس اکسیمتر در این مواقع می‌تواند به تشخیص زودهنگام این کاهش اکسیژن کمک کند، به ویژه در بیماران بستری در بیمارستان یا افرادی که در قرنطینه خانگی هستند. افت شدید سطح اکسیژن خون در بیماران مبتلا به کرونا ممکن است نشانه‌ی وجود پنومونی شدید باشد، که در این صورت بیمار به استفاده از دستگاه‌های کمک تنفسی نیاز پیدا می‌کند. بنابراین، پالس اکسیمتر می‌تواند در پایش وضعیت اکسیژن خون و تشخیص نیاز به مراقبت‌های بیشتر بسیار موثر باشد.

مشاهده بیشتر

نظرات

captcha

جستجوی محصولات

وضعیت موجودی محصولات

دسته بندی

از تا
دسته بندی ها
اگر مایل هستید از آخرین تخفیفات و جدیدترین محصولات با خبر شوید همین حالا در خبر نامه ثبت نام کنید
whatsapp