خرید انواع چراغ پزشکی شامل چراغ معاینه پزشکی، چراغ اتاق عمل ،چراغ زیبایی، چراغ سیالیتیک، چراغ پایه دار با بهترین کیفیت و قیمت همراه با گارانتی از فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو به صورت اینترنتی و یا تلفنی امکان پذیر است.
در فهرست تجهیزات پزشکی مورد نیاز در مطب ها، کلینیک ها و بیمارستان ها، چراغ پزشکی از جمله تجهیزاتی است که در اغلب محیط های درمانی دیده می شود. در حقیقت چراغ پزشکی برای معاینات بالینی، معاینات تخصصی، جراحی های سرپایی و حتی جراحی های تخصصی در شکل ها و قالب های مختلفی دیده می شود. برای پزشکانی مانند متخصصان پوست، این وسیله ابزاری ضروری برای معاینه دقیق پوست محسوب می شود و استفاده از آن در میان تمامی پزشکان این حوزه الزامی است. در این مطلب قصد داریم درباره انواع چراغ پزشکی، کاربرد آن ها و همچنین وجوه تمایز این چراغ ها با دیگر چراغ های معمولی با شما اطلاعاتی را به اشتراک بگذاریم.
از ابتدای توسعه صنعت برق و اختراع لامپ های روشنایی، استفاده از این ابزارها در علم پزشکی رواج داشته و گویی نیاز به نور در عمل های جراحی نیازی به درازای تاریخ بشر بوده که با تبدیل الکتریسیته به نور توسط ادیسون، بلافاصله راه خود را به صنعت پزشکی جهان باز نموده است. با اختراع و توسعه انواع لامپ های الکتریکی و الکترونیکی، تمامی آن ها به نوبه خود نقشی در علم پزشکی ایفا کردند، تا اینکه چراغ های مخصوص معاینه با ویژگی هایی خاص به وجود آمدند. چراغ پزشکی به مجموعه ای از انواع چراغ های خاص گفته می شود که به جهت تامین نور در محل معاینه یا درمان بیماران مورد استفاده قرار می گیرند و به جهت نور رسانی همگن و یا متمرکزی که دارند، می توانند در تشخیص و یا درمان بیماران نقشی اساسی ایفا کنند.
چراغ پزشکی ممکن است از یک لامپ کوچک، بدنه ای آلومینیومی برای بازتاب هدفمند نور، یک عدسی برای متمرکز یا پخش کردن نور و چند بازوی مکانیکی ساده تشکیل شده باشد. در برخی از انواع قابل حمل چراغ پزشکی بازو و اهرمی نیز در کار نیست. این چراغ ها به شکل های مختلف پایه دار، دیواری، دستی به صورت هدبند طراحی و تولید می شوند و از حیث منبع مستقیم برق یا باتری نیز ممکن است با هم تفاوت هایی داشته باشند.
اما ویژگی اصلی چراغ پزشکی که باعث تمایز آن از دیگر چراغ قوه های عادی است، وجود یک عدسی محدب در مرکز شیشه پیش روی لامپ است. اگر به چراغ پزشکی دقت کنید، یک عدسی محدب کوچک را بر روی شیشه آن می بینید که درست هم اندازه لامپ داخلی است و در راستای آن نیز قرار گرفته است. این عدسی محدب کوچک (که در ابعاد بزرگ به صورت مات طراحی می شود)، وظیفه پراکنده کردن نور را دارد و باعث می شود که نور لامپ به صورت مستقیم به چشم یا پوست بیمار نتابد.
عدم تابش مستقیم نور و پراکنده شدن آن بر روی سطح مورد نظر، باعث ایجاد یک نور همگن و نرم توسط چراغ پزشکی می شود که تصویری واضح تر را بدون هیچ گونه انعکاس اضافه ای ارائه خواهد داد. پزشکان (و به ویژه متخصصان پوست) برای آن که بتوانند تشخیص دقیقی از بیماری داشته باشند، باید پوست را در نوری همگن و طبیعی مشاهده کنند و وجود هر گونه سایه روشن بر سطح پوست، ممکن است مانع از تشخیص درست شود. اگر مطب یا فضای کلینیک به نور طبیعی روز دسترسی داشته باشد، ترجیح پزشکان نور سفید (و غیر مستقیم) خورشید است. اما برای استفاده در اتاق های فاقد نور طبیعی و استفاده در شب، این چراغ پزشکی است که همان نور را برای پزشک ایجاد می کند.
چراغ پزشکی به یک نوع خاص از چراغ دستی یا پایه دار گفته نمی شود و در حقیقت مجموعه گسترده ای از انواع چراغه ایی است که برای معاینه، درمان و یا حتی در اتاق های جراحی مورد استفاده قرار می گیرند. این چراغ ها ممکن است فرم ها و شکله ای متنوعی داشته باشند و از تکنولوژی های مختلفی نیز استفاده کنند. بنابراین برای معرفی انواع چراغ پزشکی، آن ها را از سه جنبه مختلف دسته بندی کرده ایم:
از نظر نوع لامپ مورد استفاده،چراغ پزشکی را می توان به چند نوع زیر تقسیم نمود:
لامپهای الایدی چراغ های ریز کم مصرفی هستند که با کم ترین میزان مصرف انرژی، بیشترین نور و کم ترین حرارت ممکن را ایجاد می کنند. این لامپ ها به صورت رشته ای (SMD) و تکی ممکن است در انواع چراغ پزشکی، چراغه ای معاینه قلمی یا چراغ های ایستاده جراحی مورد استفاده قرار بگیرند و به دلیل حرارت کمی که ایجاد می کنند، بسیار هم برای این هدف مناسب هستند.
استفاده از لامپ های هالوژنی به عنوان چراغ پزشکی پایه دار بهخصوص در صنعت دندانپزشکی، پیش تر بسیار محبوب بودد؛ اما به دلیل ایجاد حرارت و مصرف انرژی بالا، امروزه استفاده از آن ها در چراغ پزشکی کاهش یافته است.
لامپ های فایبرو اپتیک یا همان لامپ های منبع نور سرد، لامپ هایی هستند که از یک منبع نور و با استفاده از رشته های فیبر نوری وظیفه انتقال نور به محل مورد نظر را انجام می دهند. از این نوع چراغ قوه پزشکی امروزه در جراحی های داخلی و اندوسکوپی به صورت گسترده استفاده می شود.
لامپ های وودز نوع خاصی از لامپ های تولید کننده نور سیاه یا نور کنتراست هستند که پرتوهایی بر پایه امواج فرابنفش تولید کرده. این نوع چراغ معاینه پزشکی برای بررسی رشد قارچ ها و یا آسیب های وارده به رنگ دانه های پوست مورد استفاده قرار می گیرند. از این چراغ پزشکی در مراکز تخصصی پوست و مو، کلینیک های تخصصی زیبایی، آزمایشگاه ها و حتی صنایع غذایی به وفور استفاده می شود
فارغ از نوع لامپ استفاده شده، چراغ پزشکی را می توان از حیث ابعاد و نوع طراحی و نوع کاربری نیز دسته بندی نمود. در این صورت می توان انواع زیر را برای چراغ معاینه پزشکی در نظر گرفت:
چراغ پزشکی ایستاده چراغی بزرگ و دارای یک پایه عمودی و دو یا سه بازوی اهرمی است که بر روی زمین قرار می گیرد و پزشکان می توانند به راحتی آن را در تمامی زوایا جابجا کنند. این چراغ پزشکی ممکن است در اتاق های جراحی عمومی، دندانپزشکی ها، کلینیک های تخصصی پوست و مو، کلینیک های زیبایی و... مورد استفاده قرار بگیرد. پایه این چراغ ها معمولاً قابلیت تنظیم ارتفاع را نیز دارند تا در صورت ضرورت طول پایه را کوتاه یا بلند نماییم.
چراغ پزشکی دیواری نیز همانند چراغ ایستاده دارای دو یا سه بازوی اهرمی است که امکان تغییر زاویه و جابجایی آن را در منطقه مشخصی فراهم می کنند. اما به جای پایه عمودی بر روی زمین، به دیوار متصل می شوند و برای زمانی مناسب هستند که محل معاینه ثابت است. در این صورت پزشک یا متخصص زیبایی مربوطه می تواند با نصب پایه این چراغ پزشکی بر روی دیوار، فضای کم تری از اتاق معاینه خود را اشغال کند. از این نوع چراغ ها علاوه بر کلینیک های پزشکی، در کارگاه های جواهرسازی، کارگاه های ساعت سازی و حتی کارگاه های هنری و صنایع دستی نیز استفاده می شود.
چراغ پیشانی پزشکی نوعی از چراغ معاینه پزشکی است که به وسیله یک هدبند بر روی سر پزشک بسته می شود و چراغ آن درست بر روی پیشانی پزشک قرار خواهد گرفت. به این صورت پزشک می تواند محل معاینه خود را به ساده ترین روش ممکن روشن کند و بدون نیاز به تنظیم محل قرارگیری چراغ به صورت دستی، به هر جا که نگاه کند، آنجا روشن شود. از چراغ پیشانی پزشکی همچنین ممکن است در کارگاه های طلا و جواهرسازی و همچنین کارگاه های صنایع دستی استفاده شود.
چراغ های معاینه دستی تا حدود زیادی شباهت به همان چراغ قوه های عمومی دارند و تنها تفاوت شان در تولید نور سرد و همگن، به جای تولید نور گرم و متمرکز است. این چراغ ها معمولاً در مطب های پزشکان عمومی قرار دارند و پزشکان برای معاینه اولیه بدن، مشاهده حلق بیمار و... از آن استفاده می کنند.
چراغ معاینه قلمی یا چراغ پزشکی مدادی یکی دیگر از انواع چراغ پزشکی است که معمولاً پزشکان بیمارستان ها یکی از آن ها را در جیب بالاپوش خودشان دارند و در حال سر زدن به بیماران مختلف در بخش های مختلف، در صورت ضرورت از آن استفاده م یکنند. از این نوع چراغ های کوچک جیبی برای دیدن قرنیه چشم بیماران، بررسی میزان حساسیت آن ها به دریافت نور و همین طور دیدن حلق آن ها ممکن است استفاده شوند.
از نظر چگونگی تامین انرژی نیز می توان چراغ پزشکی را به سه دسته زیر تقسیم نمود:
چراغ پزشکی ایستاده و دیواری معمولاً به وسیله یک آداپتور و با اتصال به برق مستقیم شهری انرژی خود را تامین می کنند. مزیت این نوع تامین انرژی، در دسترس بودن دائمی آن است.
چراغ پزشکی دستی و چراغ های قلمی از انواع باتری های قلمی یا باتری های لیتیوم پلیمری (مانند باتری های ساعت) استفاده می کنند. در چنین چراغ هایی پزشکان باید دقت داشته باشند و در صورت کاهش نور چراغ، به سرعت نسبت به تعویض باتری اقدام نمایند.
برخی از چراغ های پزشکی جدیدتر، دارای یک باتری لیتیومی داخلی هستند که به آن ها قابلیت شارژ مجدد را می دهد و به کمک یک کابل Type A شارژ می شوند. مزیت استفاده از این نوع چراغ پزشکی این است که تنها با 20 دقیقه شارژ می تواند برای ساعت های بسیار طولانی روشن بماند.
قیمت انواع مختلف چراغ پزشکی به صورت به روز رسانی شده را می توانید در همین صفحه مشاهده کنید. با مقایسه ویژگی های و قیمت محصولات ارائه شده، می توانید بهترین چراغ پزشکی که با نیازها و بودجه شما همخوانی بیشتری دارد انتخاب و خریداری نمایید.
هنگام خرید چراغ پزشکی، نکات زیر را در نظر بگیرید:
1. روشنایی: از خرید چراغی که نور مناسب و قوی دارد، اطمینان حاصل کنید. بررسی کنید که آیا از لنزهای قابل تنظیم برای تغییر شدت نور استفاده می شود یا خیر.
2. منبع نور: اثربخشی چراغ در تأمین نور به محدوده هدف بستگی دارد. عموما لامپ های LED بسیار مناسب هستند.
3. قابلیت حمل و نقل: آیا چراغ پزشکی سبک و قابل حمل است؟ آیا به راحتی قابل تنظیم برای قرار دادن بر روی سر یا کلاه پزشکی است؟
4. عمر باطری: مدت عملکرد باطری چراغ پزشکی نیز حائز اهمیت است. بهتر است باطری قادر به تأمین نور برای مدت زمان لازم باشد و زمان شارژ باتری مناسب باشد.
5. قابلیت تنظیم زاویه نور: بررسی کنید که آیا چراغ اجازه تنظیم زاویه نور را به دلخواه را مید هد یا خیر؟ این ویژگی به پزشکان کمک می کند تا نور را به جایی مشخص هدایت کنند.
6. قیمت: قیمت چراغ پزشکی نیز مهم است. اما حتماً توصیه می شود کیفیت و عملکرد چراغ را نیز در نظر بگیرید و برندهای معتبر را انتخاب کنید.
با استفاده از این نکات، می توانید چراغ پزشکی مناسبی برای رفع نیازهای خودتان انتخاب کنید.
خرید اینترنتی چراغ زیبایی و پزشکی آن هم با قیمت مناسب ضمن دارا بودن گارانتی اصالت و کیفیت از مزیت هایی است که در توانی نو می توانید از آن ها بهره مند شوید. چراغ پزشکی وسیله ای برای تامین نور معاینه یا درمان بیماران است که علاوه بر مطب های پزشکی و بیمارستان ها، در کلینیک های زیبایی، آرایشگاه ها، کلینیکه ای پوست و مو، کارگاه های ساعت سازی، کارگاه های ساخت طلا و جواهر، کارگاه های صنایع دستی و... نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
چراغ پزشکی که نقش مهمی در صنایع نام برده ایفا می کند، به شکل های گوناگون و در ابعاد مختلف در بخش فروشگاه سایت قرار گرفته و ما در مجموعه توانی نو آمادگی پذیرش سفارشات کلی و جزئی شما را از سرتاسر ایران داریم. با ارسالی سریع در کوتاه ترین زمان نیاز شما عزیزان را مرتفع می سازیم. علاوه بر چراغ پزشکی اقلامی از قبیل ست معاینه، اتوسکوپ، افتالموسکوپ، تخت زیبایی، ترالی اورژانس و زیبایی و انواع صندلی پزشکی را نیز می توانید از توانی نو تهیه نمایید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو می باشد.