بنر هدر دسکتاپ
مرتب سازی :

خرید دستگاه ونتیلاتور: قیمت و خرید ونتیلاتور خانگی و بیمارستانی

قیمت دستگاه ونتیلاتور ventilator خانگی و بیمارستانی در انواع مدل های ونتیلاتور فول مد، دارای باتری و در برندهای مختلف در تجهیزات پزشکی توانی نو موجود است.

خرید دستگاه ونتیلاتور با قیمت ارزان و مناسب به صورت نو( آکبند) و کارکرده (دسته دوم) در بازار تجهیزات پزشکی توانی نو به صورت اینترنتی ارئه میگردند. قیمت دستگاه ونتیلاتور کارکرده یا دسته دوم براساس تعداد مد، میزان ساعت کارکرد، کیفیت و برند متفاوت است. خرید دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور از توانی نو با تضمین بهترین قیمت و گارانتی خدمت شما در اسریع ترین زمان ممکن اراعه میگردد.

دستگاه ونتیلاتور

دستگاه ونتیلاتور وسیله‌ای است که از روند تنفس پشتیبانی کرده یا به طور کلی فرایند تنفس منظم را بر عهده می‌گیرد. ونتیلاتور اکسیژن را به داخل ریه‌ها پمپ کرده و در مقابل دی اکسید کربن را خارج می‌کند. افرادی که در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند نیز برای تنفس ممکن است به این دستگاه احتیاج پیدا کنند. همچنین افرادی که با مبتلا شدن به بیماری های تنفسی شدید و کرونا علائم شدید تنفسی را تجربه می‌کنند و یا طبق دستور پزشک برای انتقال به منزل نیاز به خرید دستگاه ونتیلاتور خانگی دارند باید این دستگاه را خریداری و یا اجاره نمایند که در تجهیزات پزشکی توانی نو موجود می باشد.

 

دستگاه ونتیلاتور: خرید دستگاه ونتیلاتور با قیمت ارزان

 

دستگاه ونتیلاتور چگونه کار می‌کند؟

دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور وسیله‌ای است که با پمپاژ هوا به داخل ریه‌ها، باعث بهبود در روند تنفس می‌شود. از این دستگاه با عنوان تهویه مصنوعی یا مکانیکی نیز نام برده می‌شود. بیمارانی که به صورت طبیعی توانایی نفس کشیدن نداشته باشند برای تنفس از دستگاه کمک تنفسی استفاده می‌کنند.

دستگاه کمک تنفسی برای وارد کردن اکسیژن به ریه‌ها از فشاری تحت عنوان فشار مثبت استفاده می‌کند. به صورت طبیعی این فرایند تحت کنترل ما خواهد بود اما در شرایط اورژانسی دستگاه این کار را برای شما انجام می‌دهد.

دستگاه بر اساس نیاز بیمار به تنفس، چند بار در دقیقه تنظیم می‌شود. همچنین می‌توان دستگاه را به صورتی تنظیم کرد که فقط در صورت نیاز اکسیژن وارد ریه‌ها شود. برنامه‌ریزی دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور به شکلی است که اگر بیمار مدت زمان مشخصی نفس نکشد، دستگاه به صورت اتوماتیک هوا را به ریه‌های بیمار می‌رساند.

افرادی که برای تنفس با مشکل روبرو می‌شوند به توصیه پزشک از دستگاه‌های تهویه مکانیکی یا مصنوعی استفاده می‌کنند. همچنین برای افرادی که به دلیل عمل جراحی بیهوش شده‌اند نیز از این وسیله استفاده می‌شود.

هنگام بیهوشی شخص توانایی تنفس به صورت طبیعی را نداشته و به همین جهت برای این امر از دستگاه‌های تهویه مصنوعی استفاده می‌شود. همچنین داروهایی که برای بیهوشی مورد استفاده قرار می‌گیرند نیز ممکن است بر روی تنفس طبیعی شما تأثیر منفی بگذارند.

با اتمام جراحی و قبل از خارج شدن از وضعیت بیهوشی، دستگاه کمک تنفسی از بیمار جدا می‌شود. ممکن است بعد از به هوش آمدن بیمار کمی احساس گلودرد داشته باشد.

اغلب بیماران تحت ونتیلاتور که ترخیص میشوند علاوه بر ونتیلاتور به اکسیزن ساز  هم نیاز دارند.

کاربردهای دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور

دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور مدل‌های مختلفی دارد که هر کدام سطح متفاوتی از کمک به تنفس را ارائه می‌دهند. هر کدام از مدل‌ها بر اساس شرایط فرد و نیاز او مورد استفاده قرار می‌گیرند. دستگاه‌های تهویه مصنوعی یا ونتیلاتور نقش مهمی در نجات جان افراد در بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها دارند.

همچنین افرادی که برای طولانی مدت نیاز به دستگاه ونتیلاتور دارند نیز می‌توانند در خانه از این وسیله استفاده کنند. با انتقال دستگاه تهویه مصنوعی به خانه، عوارض اقامت طولانی مدت در بیمارستان کاهش پیدا می‌کند. مهمترین نکته در این شرایط خارج کردن مخاط از مجاری تنفسی است. تجهیزات مورد نیاز برای پاکسازی مخاط و باز نگه داشتن مجاری تنفسی باید در دسترس بیمار باشد.

 

چه کسانی به دستگاه تهویه مصنوعی احتیاج دارند؟

افرادی که به نارسایی‌های تنفسی مبتلا می‌شوند، به دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور احتیاج پیدا می‌کنند. این دسته از بیماران اکسیژن کافی برای تنفس دریافت نمی‌کنند و همچنین نمی‌توانند به خوبی دی اکسید کربن خارج کنند. به همین جهت دستگاه‌های تهویه مصنوعی از فرایند تنفس حمایت کرده و به دم و بازدم منظم و عمیق کمک می‌کند.

آسیب‌ها و بیماری‌های بسیاری وجود دارد که احتمال ابتلا به نارسایی تنفسی را افزایش می‌دهد:

  • آسیب رسیدن به مغز
  • سکته‌های مغزی و قلبی
  • بیماری‌های ریوی
  • آسیب‌های نخاعی
  • ایست ناگهانی قلب
  • سندرم دیسترس تنفسی نوزادان
  • سندرم دیسترس حاد تنفسی
  • ذات‌الریه
  • و...

نارسایی تنفسی می‌تواند به یک وضعیت اضطراری برای سلامتی تبدیل شود. وقتی امکان نفس کشیدن به صورت منظم و طبیعی وجود ندارد، دیگر اندام‌های بدن نیز اکسیژن کافی برای انجام کار دریافت نمی‌کنند.

فروش دستگاه ونتیلاتور با قیمت مناسب

بیشتر بدانید: ونتیلاتور چیست و چه کاربردهایی دارد؟

انواع دستگاه ونتیلاتور

در استفاده از دستگاه کمک تنفسی، روش‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم. هر شخص برای تنفس بر اساس شرایط و بیماری از روش متفاوتی استفاده می‌کند. برخی از افراد ممکن است برای تثبیت وضعیت تنفسی تنها به یک ماسک تنفسی احتیاج پیدا کنند. اگر شما یا یکی از اعضای خانواده‌تان به این دستگاه و یا دستگاه بای پپ و سی پپ نیاز دارید، می‌توانید دستگاه مورد نظرتان را در فروشگاه توانی نو با قیمت مناسب خریداری نمایید.

 

دستگاه تهویه مصنوعی با ماسک

در این روش برای کنترل سطح اکسیژن مورد نیاز بیمار از یک ماسک استفاده می‌شود که بر روی بینی و دهان قرار می‌گیرد. این شیوه معمولا برای افرادی کاربرد دارد که به بیماری‌های مزمن ریوی مبتلا هستند. همچنین بیماران مبتلا به ویروس کرونا نیز از این دستگاه استفاده می‌کنند.

این شیوه آسان‌تر از لوله تنفسی است و شما با استفاده از ماسک به راحتی می‌توانید سرفه کرده یا صحبت کنید؛ در این شیوه خطر ابتلا به ذات‌الریه کاهش پیدا می‌کند.

ونتیلاتور مکانیکی

این مدل از دستگاه، فرایند تنفس را به طور کامل بر عهده دارد. در واقع این دستگاه زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که شخص به صورت طبیعی توانایی نفس کشیدن نداشته باشد.

دستگاه ونتیلاتور مکانیکی توسط لوله‌ای که در گلوی بیمار کار گذاشته می‌شود، کار می‌کند. هوا توسط این لوله به داخل ریه‌ها پمپاژ شده و دی اکسید کربن خارج می‌شود. در این دستگاه فشار، رطوبت و دمای هوا تنظیم می‌شود. با کمک این دستگاه سطح تنفس و اکسیژن بیمار کنترل می‌شود.

کیسه‌های احیا

کیسه‌های احیا به شکلی طراحی شده‌اند که افراد می‌توانند جریان هوای دستگاه تنفس را به صورت دستی کنترل کنند. این مدل از دستگاه ونتیلاتور از یک کیسه تشکیل شده که بیمار با فشار دادن آن هوا را به داخل ریه‌ها پمپ می‌کند. اگر از دستگاه ونتیلاتور مکانیکی استفاده می‌کنید، در صورت قطعی برق می‌توانید کیسه دستی احیا را جایگزین کرده و تا وصل شدن برق به صورت دستی اکسیژن را وارد ریه‌های خود کنید.

 

دستگاه ونتیلاتور مناسب عمل تراکئوستومی

تراکئوستومی‌ روشی است که در آن پزشک متخصص با ایجاد یک شکاف در مجرای تنفس بیمار هوا را داخل ریه‌های شخص می‌کند. در واقع این فرایند توسط یک لوله انجام می‌شود. این عمل باعث می‌شود تا شخص بدون کمک گرفتن از بینی یا دهان نفس بکشد. افرادی که تحت عمل تراکئوستومی قرار می‌گیرند برای تنفس، به دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور نیاز دارند. با استفاده از این دستگاه لوله وارد مجرای تنفس شده و بیمار می‌تواند به راحتی نفس بکشد.

صحبت کردن توسط لوله داخل مجرای تنفس مشکل بوده مگر اینکه این لوله به یک دریچه مخصوص مجهز شده باشد. همچنین برخی از بیماران باید بر روی شکم خوابیده تا به جریان هوای وارد شده به ریه‌ها کمک کنند.

بیمار برای بررسی سطح اکسیژن و دی اکسید کربن در بدن ممکن است به آزمایش اشعه ایکس از قفسه سینه و آزمایش خون منظم احتیاج داشته باشد. در واقع این آزمایش‌ها به متخصصان و تیم پزشکی کمک می‌کند تا از عملکرد دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور و مناسب بودن آن برای بیمار اطمینان حاصل کنند. همچنین پزشکان باید از وضعیت ایمن لوله در نای نیز اطمینان خاطر داشته باشند.

در روش قرار دادن لوله در مجرای تنفس، بیمار به یک پرستار نیاز دارد تا هر چند وقت یک بار لوله تنفسی را تمیز کند. این امر به از بین رفتن مخاط از ریه‌ها کمک می‌کند. افرادی که از لوله تنفسی استفاده می‌کنند، مواد غذایی را توسط IV دریافت می‌کنند. در این روش بیمار از طریق یک سوزن که وارد رگ می‌شود، تغذیه می‌شود.

قیمت و خرید دستگاه ونتیلاتور بیمارستانی نو و کارکرده

بیشتر بدانید: بیماری COPD یا انسدادی ریه و راه های پیشگیری و درمان!

عوارض دستگاه‌های تهویه مصنوعی

ونتیلاتور با وجود مزایای متعددی که دارد در اثر استفاده طولانی مدت، می‌تواند معایبی نیز به همراه داشته باشد. انسداد مجرایی تنفسی، لخته شدن خون، ضعف عضلانی، آسیب دیدن تارهای صوتی در صورت استفاده طولانی مدت، جمع شدن مایع در ریه، عفونت پوستی و... عوارض استفاده از دستگاه کمک تنفسی هستند.

در روش قرار دادن لوله ونتیلاتور درون گلو، لوله تنفسی از حنجره عبور می‌کند که این مسیر حاوی تارهای صوتی است. به همین جهت بیمار هنگام استفاده از دستگاه کمک تنفسی نمی‌تواند صحبت کند.

ذات‌الریه

یکی از جدی‌ترین خطرات ونتیلاتور، ابتلا به ذات‌الریه است. لوله تنفس باعث می‌شود بیمار سخت سرفه کند. سرفه کردن به از بین رفتن میکروب‌های موجود در مجاری تنفسی کمک می‌کند و از بروز عفونت جلوگیری می‌کند. به همین جهت لوله تنفسی می‌تواند شرایط مناسب برای وارد شدن باکتری و ویروس به ریه را فراهم کند.

درد قفسه سینه

بعد از تمام شدن مدت زمان استفاده از دستگاه ممکن است بیمار با درد قفسه سینه مواجه شود. هنگامی که شخص با کمک دستگاه نفس می‌کشد، عضلات اطراف قفسه سینه ضعیف می‌شوند. همچنین به دلیل استفاده از دارو نیز عضلات قفسه سینه ضعیف می‌شوند.

این امکان وجود دارد که بعد از قطع دستگاه چند هفته یا چندین ماه طول بکشد تا ماهیچه‌های ریه و قفسه سینه به حالت طبیعی خود بازگردند.

نحوه جدا کردن بیمار از دستگاه ونتیلاتور

بیشتر بدانید: دستگاه بای پپ چیست؟نکات خرید بای پپbipap در 2021!

جدا کردن کردن دستگاه تهویه مصنوعی

جدا کردن ونتیلاتور باید به دستور پزشک متخصص انجام شود. پزشک در ابتدا باید نسبت به توانایی بیمار برای تنفس طبیعی اطمینان حاصل کند. برای برداشتن دستگاه و قطع عملکرد آن، به صورت تدریجی استفاده از دستگاه محدود می‌شود. برای این منظور باید میزان اکسیژنی که وارد ریه‌ها می‌شود به مرور کاهش پیدا کند.

در نهایت نیز پزشک باید یک آزمایش از وضعیت تنفس طبیعی بیمار گرفته و وضعیت سلامتی او را مشخص کند. در صورتی که بیمار توانایی نفس کشیدن بدون دستگاه را پیدا کرده باشد، می‌توان عملکرد دستگاه کمک تنفسی را متوقف کرد. البته بسیاری از بیماران به دلایل مختلف مجبور به استفاده دائم از دستگاه هستند.

بعد از قطع دستگاه ممکن است فرد با خشکی گلو، گرفتگی صدا و مواردی از این قبیل مواجه شود. همچنین اگر بعد از متوقف شدن عملکرد دستگاه بیمار مشکلات تنفسی پیدا کرده یا با گرفتگی مداوم صدا روبرو شود، باید به پزشک مراجعه کند.

دستگاه ونتیلاتور معمولا توسط برق کار می‌کند اما بعضی از انواع آن نیز توسط باتری راه‌اندازی می‌شوند.

مصرف دارو

معمولا افرادی که از دستگاه تهویه مصنوعی یا مکانیکی استفاده می‌کنند، مجبور به مصرف دارو هستند. این داروها به بیمار کمک می‌کند تا وضعیت بهتر و آرامی داشته باشند. معمولا برای این افراد داروهای مُسکن، آرام‌بخش، قرص خواب، داروی شل کننده عضله و... تجویز می‌شود. بعد از قطع دستگاه بیمار دیگر نیازی به استفاده از این داروها نخواهد داشت.

 

برندهای معتبر دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور

همان‌طور که اشاره کردیم، ما در سایت فروش تجهیزات پزشکی توانی نو، دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور را با قیمتی مناسب برای خرید قرار داده‌ایم. از معتبرترین برندهای این دستگاه باید به برند Siare، ونتیلاتور پرتابل، دستگاه ونتیلاتور AIROX LEGENDAIR، Hoffrichter، دستگاه ونتیلاتور رسمد و... اشاره کرد.

 

خرید ونتیلاتور(دستگاه تنفس مصنوعی)با قیمت ارزان

دستگاه ونتیلاتور به عنوان یک دمنده عمل نموده و هوا را به داخل ریه‌ها منتقل و از آن خارج می‌کند. تنظیم این دستگاه تهویه مصنوعی و کنترل مقدار هوای وارد شده به ریه و مقدار هوای دریافتی، باید زیر نظر یک پزشک متخصص انجام شود. گاهی اوقات ماسک برای ورود هوا از ونتیلاتور به داخل ریه‌ها کافی است. گاهی نیز با جدی‌تر بودن مشکلات تنفسی، استفاده از لوله تنفسی جایگزین می‌شود. مدت زمان استفاده از دستگاه کمک تنفسی به مدت زمانی بستگی دارد که بیمار برای نفس کشیدن به کمک احتیاج دارد.

قیمت ونتیلاتور های کارکرده بسیار متفاوت است. خرید ونتیلاتور کارکرده از توانی نو با قیمت هایی مناسب در اختیار کاربران قرار میگیرد.

دستگاه تهویه مصنوعی ventilator

برای بیماران تنفسی و تحت کما بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. این دستگاه برای ادامه درمان بیماران مضمن تنفسی که در بیمارستان هستند و طبق تجویز پزشک به منزل منتقل میشوند بسیار حیاتی است.

توانی نو به عنوان مرجع فروش انواع تجهیرات کمک تنفسی و پزشکی با ارائه خدمات و مشاوره خرید به شما عزیزان در خرید دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور کمک میکند.

مشاهده بیشتر

جستجوی محصولات

وضعیت موجودی محصولات

دسته بندی

از تا
فیلتر ها
فقط نمایش کالاهای موجود
از تا
دسته بندی ها
اگر مایل هستید از آخرین تخفیفات و جدیدترین محصولات با خبر شوید همین حالا در خبر نامه ثبت نام کنید
whatsapp