دستگاه اکسیژن‌ ساز چیست؟ قیمت انواع آن + تخفیف 1403

دستگاه اکسیژن‌ ساز چیست؟ قیمت انواع آن + تخفیف 1403
چکیده این مطلب : انتشار : 1403/05/11 44 نظر

هر روز نام تجهیزات و دستگاه‌های جدیدی را می‌شنویم، دستگاه‌هایی که هر یک نقش بسیار مهمی در تسهیل زندگی انسان دارند. یکی از این دستگاه‌های کار‌آمد که کاربردهای درمانی و کمک درمانی بسیاری دارد، دستگاه اکسیژن‌ ساز است. همانطور که از نام این دستگاه پیداست، وظیفه تولید اکسیژن تغلیظ شده را بر عهده دارد. 

دستگاه اکسیژن‌ ساز چیست؟

دستگاه اکسیژن ساز (oxygen concentrator)چیست؟ اکسیژن ساز چطور کار میکند؟ آیا همان کپسول اکسیژن(سیلندر اکسیژن)است یا منظور همان دستگاه تصفیه هوا است؟!

این سوالات نمونه ای از سوالاتی است که افراد برای اولین بار نام این دستگاه ارزشمند را می شنوند.

اما لازم است بدانید که دستگاه اکسیژن ساز بسیار کاربردی تر از کپسول اکسیژن می باشد و برخلاف دستگاه تصفیه هوا که برای محیط زندگی کاربرد دارد این دستگاه مختص به بیماران تنفسی است. دستگاه تصفیه هوا نیز باعث افزایش کیفیت هوای محیط می شود و میتواند در کنار اکسیژن ساز استفاده شود، ولی باعث افزایش اکسیژن برای فرد بیمار نمی-گردد. دستگاه اکسیژن ساز نگرانی نبود اکسیژن سازی مداوم برای بیمار را در خانه ها به طور کامل برطرف کرده. خصوصاً حال که کره زمین با مشکلاتی مانند کرونا و انواع بیماری های تنفسی دست و پنجه نرم می‌کند، بیماری های تنفسی به معضل بزرگ شهرنشینان تبدیل شده است. این محصول را می‌توانید با قیمت مناسب از فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو خرید کنید.

محصولات مرتبط

دستگاه اکسیژن‌ ساز یکی از تکنولوژی‌های نوین و کاربردی است که وظیفه غلیظ کردن اکسیژن را بر عهده دارد. هوایی که ما تنفس می‌کنیم دارای بیش از 78 % نیتروژن و 21 % اکسیژن است. این دستگاه یک وسیله برقی است که اکسیژن اطراف ما را گرفته و به اکسیژن غلیظ‌‌‌تر تبدیل می‌کند. اگر با این دستگاه آشنایی داشته باشید به خوبی می‌دانید که نمی‌توان نقش آن را در تسهیل زندگی برخی از افراد نادیده گرفت. 

حتماً می‌پرسید که فایده این کار چیست؟ در واقع این تکنولوژی، یک درمان و پیشگیری است که مورد نیاز برخی بیماران است. مکانیزم کار این دستگاه به این صورت است که هوای موجود در محیط اطراف خود را به داخل خود کمپرس می‌کند و آن را به اکسیژن پزشکی تبدیل می‌کند. اکسیژن حاصل از دستگاه، بیش از 95% خلوص دارد. اکسیژنی با این درصد خلوص، به اکسیژن پزشکی نیز معروف است.

 

توجه :برای خرید دستگاه اکسیژن ساز  می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید و یا بر روی لینک زیر کلیک نمایید،:

برای تعمیر دستگاه اکسیژن ساز و یا اجاره دستگاه اکسیژن ساز با کارشناسان توانی نو تماس بگیرد.

02155435728

 

مکانیزم کاری دستگاه های اکسیژن ساز :

 

اکسیژن موجود در هوا (در حد 20%) را تحت فشار بالا متراکم میکنند و با فشار متناسب و قابل تنظیم برای کاربر فراهم میکند. 
استفاده از اکسیژن ساز برای مقاصد درمانی مانند اکسیژن تراپی و یا درمان بیماری های مزمن و یا حاد تنفسی استفاده می شود. 
خلوص بالای اکسیژن خروجی، عدم نیاز به شارژ، راحتی در استفاده، جابجایی راحت، هزینه و صدای پایین و همچنین راندمان عملکردی بالا از ویژگیهای اصلی دستگاههای اکسیژن ساز است.
انواع دستگاه های اکسیژن ساز در ظرفیت های مانند 3، 5، 8 و یا 10 لیتر در دقیقه از معتبرترین مارک ها در فروشگاه اینترنتی توان نو وجود دارد. 
ظرفیتهای 3 تا 5 لیتر معمولا برای ناراحتیهای تنفسی مزمن و ظرفیت های بالاتر برای موارد حاد استفاده میشود.

این دستگاه یک جایگزین بسیار عالی برای کپسول اکسیژن است و تنها محدودیت آن، نیاز به برق است. ناگفته نماند مدل‌های جدیدی از این دستگاه طراحی و ساخته شده‌اند که با باتری کار می‌کنند، اما توانایی تولید اکسیژن با غلظت کمتری را دارند. با ما همراه باشید تا خصوصیات کامل این دستگاه و موارد مصرف آن را برای شما شرح دهیم.

دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز از نظر کاربرد و نوع استفاده به چند دسته تقسیم می‌شوند. در ادامه با نمونه‌های آن‌ها آشنا می‌شوید.

 

با انواع دستگاه اکسیژن‌ ساز‌ آشنا شوید

اکسیژن‌ ساز‌ها انواع مختلفی دارند اما به طور کلی به دو دسته ثابت و قابل حمل تقسیم می‌شوند.

1- دستگاه اکسیژن‌ ساز‌ ثابت:

بیشتر اکسیژن ساز‌هایی که در منازل مورد استفاده قرار می‌گیرند از نوع ثابت هستند. این دستگاه‌ها می‌توانند به صورت پالسی و مداوم اکسیژن تولید کنند.

منظور از کارکرد پالسی این است که دستگاه طی فاصله‌های زمانی مشخص به صورت مقطعی، مقدار اکسیژن مشخصی را تولید می کند. خوب است بدانید که در حالت اکسیژن‌ سازی مداوم، دستگاه یکسره و بدون توقف، اکسیژن تولید می‌کند.

نا‌گفته نماند که اکسیژن‌ ساز‌های ثابت اغلب دارای چرخ‌هایی در قسمت زیرین هستند و قابلیت حمل به قسمت‌های مختلف خانه یا مکان مورد نظر را دارند اما این کار را نمی‌توانید به راحتی نمونه‌های قابل حمل انجام دهید.

 

2- دستگاه اکسیژن‌ ساز‌ قابل حمل:

اکسیژن‌ ساز‌های قابل حمل که وزن کم‌تر و اندازه کوچک‌تری نسبت به اکسیژن‌ ساز‌های ثابت دارند و برای راحتی در حمل‌و‌نقل طراحی و تولید شده‌اند، معمولا فقط به صورت پالسی اکسیژن تولید می‌کنند.

در این دستگاه‌ها می‌توان اکسیژن خروجی را به صورت دستی مطابق با نیاز بیمار از طریق صفحه کنترلی که روی دستگاه نصب شده است تغییر داد. بهتر است که اکسیژن‌ ساز مورد نیاز خود را با توجه به توصیه‌های پزشک معالج انتخاب کنید تا در استفاده از آن به مشکل نخورید. در بازار اکسیژن‌ ساز‌های مختلفی مطابق با نیاز شما وجود دارد که به راحتی قابل تهیه هستند.

این دستگاه‌ها هیچ‌گونه تفاوتی با دیگردستگاه‌های اکسیژن‌ ساز ندارند و مکانیزم کار آن‌ها مانند یکدیگر است. تنها تفاوت این نوع با دیگر دستگاه‌ها در اندازه، استفاده از باتری در کنار برق مستقیم و همچنین وزن آن‌ها است. دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز پرتابل می‌توانند با برق (AC , DC) و باتری‌ها تغذیه شوند.

یکی از موضوعاتی که در این دستگاه‌ها حائز اهمیت است، طول عمر باتری موجود در دستگاه است. بعضی از باتری‌ها می‌توانند 1 ساعت شارژ نگه دارند و بعضی دیگر تا 8 ساعت هم شارژ را نگه می‌دارند. مدت نگه‌داری شارژ در باتری دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز به طرز مصرف کاربر بستگی دارد.

بیشتر دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز پرتابل از سیستم خروجی IMPLUS استفاده می‌کنند. این سیستم دارای سنسور‌هایی در داخل دستگاه است که دم و بازدم بیمار را تشخیص می‌دهد و در هنگام دم، اکسیژن را به بیمار می‌رساند و در هنگام بازدم، مونوکسید کربن را خارج می‌کند. این سیستم می‌تواند در مصرف انرژی صرفه جویی کند و تنفس بیمار را راحت‌تر کند.

دستگاه‌های پرتابل در اندازه‌ها و ظرفیت‌های متفاوتی تولید و در بازار عرضه می‌شوند که این اندازه‌ها برای بیماری‌ها مختلف، متفاوت است. برای بیمارانی که دارای بیماری‌های تنفسی از قبیل آسم حاد و مزمن و اختلالات غیر حاد تنفسی هستند، دستگاه‌هایی با ظرفیت تولید 3 یا 5 لیتر اکسیژن در دقیقه بسیار مناسب است. برای بیماران سرطانی و یا افرادی که ریه‌هایشان به صورت تقریبا جدی تخریب شده است، دستگاه‌هایی با ظرفیت 7 تا 10 لیتر در دقیقه توصیه می‌شود.

اکسیژن ساز خانگی یا ایستاده

این مدل از اکسیژن ساز به دلیل عملکردی که توسط جریان برق شهری دارد، به اکسیژن ساز خانگی شهرت پیدا کرده است. استفاده از برق شهری باعث می‌شود تا شما نتوانید این دستگاه را جابجا کرده و با خود حمل کنید. البته جابجایی اکسیژن ساز خانگی در مکانی که برق شهری موجود است، توسط چرخی که در بخش زیرین دستگاه تعبیه شده، امکان‌پذیر است. انواع دستگاه‌های اکسیژن ساز خانگی با میزان گنجایش مختلفی همچون 3 لیتری، 5 لیتری، 8 لیتری و 10 لیتری تولید می‌شوند؛ این مقیاس بر مبنای لیتر در دقیقه محاسبه می‌شود.

دستگاه اکسیژن ساز : 

اکسیژن به عنوان یک عنصر شیمیایی دارای کاربردهای فراوانی بوده است. از حالت مایع که برای سوخت موشک ها و حالت گاز آن به عنوان اکساینده در ساخت و جوشکاری فلزات استفاده میشود
اکسیژن در زمره پدیده های پرمصرف و مهم محیط اطراف ما محسوب می شود ، اما مهمترین و نخستین کاربرد این گاز این است که زندگی بدون آن ممکن نیست. تنفس ما و بیشتر جانداران روی سطح زمین به اکسیژن وابسته است.

تنفس جانوران مختلف و انسان در این زمره جای دارد. 
تنفسی که علاوه بر عمل دم و باز دم و تبادل اکسیژن و کربن دی اکسید ، خود به تنفس داخلی یا سلولی و همچنین خارجی یا ریوی تقسیم می شود . 
در این سلسله اقدامات که باعث القای این ماده به خون شده و بدین ترتیب بدن جانوران بخشی از سوخت ضروری خود برای فعالیت را دریافت می کنند ، دهان و بینی با همکاری حلق ، نای و برونش این گاز را وارد بدن می کنند و گاز مصرف شده را از همین طریق خارج می نمایند 
هوای با طراوت و تازه را به مجموعه ای از شش ها ،  دهلیز ها ، برونشیول‌های تنفسی ،دیافراگم و کیسه ‌های هوایی می رسانند تا این منابع احتیاجات قسمت های مختلف بدن را با کمک جریان خون به هریک از اعضا منتقل کنند .

اکسیژنی که به وفور می تواند برای کسب آرامش و تسکین دردها استفاده شود ، گاهی بخاطر عدم کارایی یا کیفیت بد هوایی که استنشاق می کنیم به خوبی به بدن ما نرسد و سبب می شود تا چرخه تنفس به طرز مطلوب انجام نشود

وجود تغدیه نامطلوب ، حضور در شهر های آلوده ، عدم وجود درخت و گیاهان در اطراف ما ، استعمال دخانیات ، عدم وجود تحرک یا فعالیت های ورزشی و عوامل دیگر از مهمترین مواردی هستند که سبب شده تا تنفسی عادی و بی دردسر ، به دغدغه و مشکل مهم افراد زیادی تبدیل شود .

شایان ذکر است که همه افراد توانایی یا امکان کوچ به شهر خوش آب و هوا را ندارند و یا شرایط تنفسی آنان به علل مختلف (از جمله تأثیر مواد شیمیایی ) اجازه نمی دهد تا بتوانند استفاده درست و حداکثر از هوای اطراف خود داشته باشند.
این در حالیست که این افراد نمی توانند در برابر مشکلات مذکور بی تفاوت باشند و منتظر رسیدن مرگ خودشان هستند و از همه مهمتر شاید سطح هوشیاری افراد به حدی پایین برسد که بدون کمک دیگران ، قادر به نفس کشیدن نباشند 
به همین دلیل نیاز به محصول کمکی داریم تا با تولید این گاز با خلوص بالا ، بار عوامل کاهنده و کیفیت هوارسانی را کاهش دهند . 
با وجود کپسول های اکسیژن ، وسیله ای وجود دارد که با کمک هوای محیط ، اکسیژن خالص را تولید می کند.
آن محصول، دستگاه اکسیژن ساز نام دارد

هوای اطراف ما نزدیک به 99 درصد از نیتروژن و اکسیژن تشکیل شده است. ، 
نسبت نیتروژن به اکسیژن آن تقریباً 4 به 1 است ؛ در نتیجه در حالت عادی در ازای هر باری که نفس می کشیم ، 4 برابر چیزی که بقای ما را تضمین کرده ت(اکسیژن) و سوخت مورد نیاز را به بدن ما می رساند ، نیتروژن جذب خود بدن میشود. 
دستگاه اکسیژن ساز با وجود فیلتر و ساز و کار متفاوتی که دارد می تواند نیتروژن را جدا کرده و اکسیژن خالص تولید کند .  

دستگاه اکسیژن ساز ، محصول خروجی خود را در دو قالب کلی مستمر و متقاطع انجام میدهد  و علاوه بر آن ، ثابت و قابل حمل بودن آن هم در انتخاب نمونه کارآمد تر بسیار مهم و حیاتی است .

همانطور که از نام دستگاه های اکسیژن ساز مشخص است، ابزاری در حوزه پزشکی است که اکسیژن تولید می کند . 

دستگاه اکسیژن ساز

بیشتر بخوانید: دستگاه تصفیه هوا چه کاربردی دارد؟

دستگاه اکسیژن ساز چگونه عمل می‌کند؟

تمامی دستگا‌ه‌های اکسیژن‌ ساز از یک مکانیزم ساده برای تولید اکسیژن مورد نیاز بیماران استفاده می‌کنند. این دستگاه‌ها دارای یک پمپ‌اند که هوای موجود در محیط اطراف خود را می‌مکد و آن را از یک محفظه که با پودر زئولیت پر شده است، می‌گذراند. وظیفه پودر زئولیت این است که 21 % اکسیژن موجود در هوای مکیده شده را از دیگر گاز‌های موجود در آن جدا کند و به طرفی دیگر هدایت کند.

 دستگاه اکسیژن‌ ساز با کمک کمپرسور، فشار اکسیژن ذخیره شده در محفظه را بالا برده و فشار آن را به 220 میلیمتر جیوه می‌رساند.

در مرحله بعد، اکسیژن فشرده شده درون محفظه به پشت فلومتر، در قسمت جلوی دستگاه، هدایت می‌شود و از نازل مخصوص به سمت بینی و دهان بیمار فرستاده می‌شود.

دستگاه اکسیژن ساز چیست؟

بیشتر بخوانید: انواع دستگاه‌های فشارسنج خون کدامند و چه ویژگی‌هایی دارند؟

فیلترهای ورودی دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز دارای دو فیلتر ورودی است که در کیفیت عملکرد دستگاه نقش دارند. یک فیلتر که به عنوان فیلتر اول در دستگاه تعبیه شده است،  جنسی از پلی اورتان داشته و قابلیت شستشو نیز دارد. این فیلتر، وظیفه جذب گرد و غبار در مجرای ورودی را دارد.

فیلتر دوم، فیلتر هِپا HEPA است که از جنس کاغذ بوده و ظاهر آن در هر دستگاه به شکلی متفاوت است. در آخر نیز باید به فیلتر خروجی دستگاه اکسیژن ساز اشاره کنیم که فیلتری با خاصیت آنتی باکتریال است. این فیلتر، باکتری‌ها و ذرات مختلف را از بین می‌برد تا اکسیژنی با درصد خلوص بالا به شخص برسد.

توجه داشته باشید که این فیلترها بعد از مدت زمانی مشخص، نیاز به تعویض دارند. به عنوان مثال فیلتر داخلی باید حداقل بعد از هر 2 هزار ساعت، تعویض شود.

سیلندرهای زﺋولیت در دستگاه اکسیژن ساز چه نقشی دارند؟

خالص کردن گاز اکسیژن بر عهده سیلندرهای زﺋولیت است. این سیلندرها شامل گرانول زﺋولیت (ماده‌ای معدنی که شامل آلومینوسیلیکات است) هستند که می‌توانند گاز نیتروژن را جذب کنند و با عبور دادن گاز اکسیژن از ناخالصی‌ها، اکسیژنی خالص خارج کنند. خالص شدن اکسیژن به ترتیب در دو ستون انجام می‌شود. در واقع این عمل در یک ستون متوقف شده و در ستون دیگر انجام می‌شود.

استفاده از دستگاه اکسیژن ساز جهت اکسیژن ‌تراپی

برخی از افراد، اکسیژن کافی را از هوا دریافت نمی‌کنند و میزان اکسیژن بدن آن‌ها کمتر از مقدار نرمال است. اکسیژن ‌تراپی روشی مؤثر در درمان بیماری‌های مختلفی است. با استفاده از دستگاه اکسیژن ساز، شخص تا صد درصد اکسیژن دریافت کرده و تنفس می‌کند. در اکسیژن تراپی تا حدود 15 برابر بیشتر، اکسیژن به بدن شخص منتقل می‌شود.

نکاتی که بهتر است درباره دستگاه اکسیژن‌ ساز بدانید

1- خلوص اکسیژن خروجی از دستگاه اکسیژن‌ ساز بین 90 تا 95 درصد است.

2- اگر این دستگاه روشن باشد و به وسیله مسیر خروجی به بیمار متصل نباشد، اکسیژنی را به فضای داخل اتاق اضافه نمی‌کند.

3- دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز خانگی همگی با برق کار می‌کنند و هیچگونه باتری یا سیلندر ذخیره سازی‌ای ندارند و بعد از قطع شدن برق به طور کامل از کار خواهند افتاد.

4- این دستگاه‌ها دارای 2 نوع فیلتر هستند که عبارتند از:

- فیلتر اسفنجی یا ابر صنعتی قابل شستشو که هر هفته یک بار نیاز به شستشو دارد.

- فیلتری از جنس کاغذ مخصوص که هر 6 ماه یک بار نیاز به تعویض دارد.

5- هیچگاه دستگاه اکسیژن ساز را در حالت روشن حمل نکنید و یا به بغل نخوابانید. زیرا موتور این دستگاه به صورت معلق است و احتمال خرابی دارد.

6- یک لیوان مانومتر در قسمت خروجی دستگاه وجود دارد که وظیفه مرطوب کردن اکسیژن را بر عهده دارد. باید یک سوم این لیوان با آب مقطر یا آب جوشیده پر شود و هفته‌ای یک بار سوراخ‌های موجود بر روی نازل شلنگ درون لیوان جرم‌گیری شود. این نکته را به یاد داشته باشید که سوراخ‌ها باید با سوزن یا یک جسم نوک تیز باز شوند.

تأثیر تنفس اکسیژن خلوص بالا روی بدن 

استفاده از دستگاه های اکسیژن ساز باعث می شود تا روند پیری زودرس کند شود و در مواقعی جلوی این فرایند گرفته شود. 
وجود دستگاه تولید اکسیژن ، باعث کاهش استرس و تنش برای بیمار و نزدیکان او خواهد شد
برای خانم های باردار استفاده از دستگاه ساخت اکسیژن ، امری مفید است که به سلامت جنین کمک میکند و باعث رشد بهتر آن می شود 
زیرا هر چه اکسیژن خالص و تمیز تری در خون مادر وجود داشته باشد ، همان اکسیژن در بدن جنین هم وجود خواهد داشت. 
از دیگر مزایای استفاده از دستگاه اکسیژن ساز، بهبود عملکرد شش های آسیب دیده افراد و همچنین بالا رفتن طول عمر فرد و همچنین بهبود سیستم حافظه او است
استفاده از اکسیژن فشار بالا از قدیمی ترین راه هایی است که برای درمان بیماری های تنفسی مورد استفاده قرار می گیرد. 
از رایج ترین علت های استفاده از اکسیژن فشار بالا به وجود آمدن آمبولی هوا در بدن افراد است. 
آمبولی که بیشتر در بدن غواصانی اتفاق می افتد که از عمق های زیاد با سرعت بالا به سمت سطح آب می آیند نوعی اختلال است که در آن حباب های کوچکی از هوا در خون به وجود می آید و مانع رسیدن صحیح اکسیژن و خون به اعضای مهم و حیاتی بدن می شود 
این امر در برخی موارد ، حتی به مرگ افراد خواهد شد
در چنین شرایطی ، استفاده از اکسیژن فشار بالا باعث می شود که حباب های موجود در رگ ها بسیار کوچک شوند ، طوری که نتوانند تاثیری در خون رسانی به اعضای بدن بگذارند و سیستم خون رسانی بدن دوباره به حالت قبل برگردد.
 

دستگاه اکسیژن ساز از چه قسمت‌هایی تشکیل شده است؟

توجه کنید که در هنگام تهیه این دستگاه، لوازم جانبی زیر را نیز تهیه کنید. البته بیشتر مدل‌های این دستگاه‌ها، لوازم زیر را به همراه دارند.

- لیوان یا ظرف مرطوب کننده

- فیلتر گرد‌گیر

- محفظه اکسیژن

- سوند نازال (یا دماغی) اکسیژن

- ماسک اکسیژن

- فیلتر اکسیژن ساز

 

شرایط محیطی دستگاه اکسیژن ساز 

دستگاه باید در دمای 10 تا 40 درجه سانتیگراد باشد.
در هنگام استفاده از دستگاه باید به فاصله 20 سانتیمتر دور دستگاه خالی باشد.
میزان رطوبت موجود در محیط باید بین 30 تا 85 درصد باشد.

راهنمای علائم روی دستگاه
O.P : نمایشگر صحت برق و روشن بودن دستگاه (لامپ سبز)
P.F : مشکل برق ورودی ( لامپ قرمز)
H.P : فشار هوایی بالا ( لامپ قرمز )
L.P : فشار هوایی پایین ( لامپ زرد )

 

استفاده از اکسیژن‌ ساز چه مزایایی دارد؟

استفاده از دستگاه اکسیژن‌ ساز برای بیمارانی که به آن نیاز دارند، مزایای زیادی دارد که در ادامه به آن ها اشاره می‌کنیم.

1- خالص بودن اکسیژن حاصل از دستگاه

2- تنظیم و تصفیه گردش خون

3- کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی و جلوگیری از بالا رفتن فشار خون و مقابله با بیماری‌های تنفسی مانند آسم

4- خون رسانی بهتر به بافت‌های بدن

5- شفافیت چهره و زدودن رنگ زرد بیماری از صورت بیمار

6- جلوگیری از پیری زودرس و کند کردن روند آن

7- کاهش استرس و تنش برای بیمار و اطرافیان

8- مفید برای رشد و سلامت جنین در دوران بارداری

9- افزایش طول عمر و بهبود بخشیدن به سیستم حافظه افراد

10- بهبود عملکرد ریه‌های آسیب دیده

11- تصفیه گردش خون در افراد سالخورده و کودکان

12- تنظیم اکسیژن خون

13- بهبود کارکرد ریه در افرادی که دخانیات مصرف می‌کنند.

14- افزایش کیفیت جریان خون در سلول‌های پوست

مزایا و معایب اکسیژن ساز پرتابل 

دستگاه اکسیزن ساز پرتابل (همراه) حملی راحت دارد که از نظر سایز هم کوچک تر از انواع خانگی اکسیژن سازها می باشد.
این دستگاه به منظور استفاده ی بیمار در خارج از منزل است
دستگاه های خانگی با وجود این همه ویژگی قابل حمل نبودند و این دستگاه بدین منظور ساخته شد.
دستگاه اکسیژن ساز پرتابل را می توان با برق و باتری خودرو استفاده کرد و چون سایزو وزن کمتری دارد به راحتی قابل حمل است.
چون دستگاه پرتابل اندازه کوچک تری دارد،به همان مقدار ظرفیت کمتری برای تولید اکسیژن وجود دارد،لذا نمی توان از آن همانند دستگاه های خانگی به طور مداوم استفاده کرد.

یعنی دستگاه اکسیژن ساز پرتابل به صورت پالسی کار می کند و پیوسته نیست.

نکات مهم هنگام استفاده از دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز را در صورت روشن بودن، جابجا نکرده و مکان قرارگیری آن را تغییر ندهید. با روشن شدن دستگاه، کمپرسور به حالت معلق درآمده و جابجا کردن آن امری اشتباه است.
هر چند روز یک بار لیوان مانومتر دستگاه اکسیژن ساز را جرم‌گیری کنید. اکسیژن برای خارج شدن، از داخل لیوان مانومتر عبور کرده و مرطوب می‌شود. به همین دلیل جرم‌گیری آن اهمیت پیدا می‌کند. شما می‌توانید با آب مقطر، این لیوان را تمیز کرده و جرم‌گیری کنید.
از مصرف سیگار در اطراف دستگاه اکسیژن ساز خودداری کنید.

یعنی دستگاه اکسیژن ساز پرتابل به صورت پالسی کار می کند و پیوسته نیست.

آیا عملکرد این دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل مانند دستگاه های خانگی است یا خیر؟

آیا بیمار می تواند تنها یکی از این 2 را تهیه کند و اکسیژن ساز پرتابل را در منزل هم استفاده کند؟
خیر، نمی توان از دستگاه پرتابل به جای دستگاه خانگی و دائمی استفاده کرد.
جریان اکسیژن دهی به دو صورت است. 
در دستگاه خانگی وقتی دستگاه را روشن می کنیم ، دستگاه به طور پیوسته به بیمار اکسیژن می رساند و در اکسیژن ساز قابل حمل، اکسیژن رسانی به صورت پالسی صورت می گیرد. یعنی با هر دم به بیمار اکسیژن می رسد که بیشتر دستگاه های اکسیژن ساز همراه اینگونه طراحی شده اند.
جریان پالسی ظرفیت تولید 5-1 لیتر در هر دقیقه را دارن که می توان برحسب نیاز آن را تنظیم کرد.
برخی از دستگاه های همراه هم قابلیت تولید اکسیژن تا سه لیتر در هر دقیقه را نیز دارند.

اغلب اکسیژن سازهای پرتابل به گونه ای طراحی شده اند که وقتی شارژ دستگاه کم شود و یا بیمار این موضوع را تشخیص ندهد، هشدار می دهند و همینطور باتری اضافه، حمل کردن به مشتری عرضه می شود.
دستگاه های اکسیژن همراه  قیمت بیشتری نسبت به دستگاه های خانگی دارند.

 

 

 

دستگاه اکسیژن ساز کودکان

بیشتر بخوانید:  آشنایی با انواع دماسنج و تب‌ سنج و روش‌های اندازه‌گیری دمای بدن

موارد استفاده از دستگاه اکسیژن ساز کدام است؟

یکی از قدیمی‌ترین را‌ه‌های درمان برخی از بیماری‌‌ها، مخصوصا بیماری‌های تنفسی، استفاده از اکسیژن با فشار بالا است. یکی از رایج‌ترین دلایل استفاده از این دستگاه‌ها، آمبولی هوا است که بیشتر در غواصانی که در اعماق غواصی می‌کنند و با سرعت زیاد به سطح آب باز می‌گردند دیده می‌شود. در آمبولی هوا، به وجود آمدن حباب‌های کوچک هوا در جریان خون باعث نرسیدن مناسب خون به اعضای حیاتی بدن شده و در نتیجه باعث مرگ فرد می‌شود. در این مواقع اکسیژن با فشار بالا می‌تواند حباب‌های موجود در رگ را کوچک کند و سیستم خون رسانی را به حالت عادی برگرداند.

 

استفاده از دستگاه اکسیژن ساز برای چه کسانی توصیه می شود؟ 

دستگاه اکسیژن ساز خانگی عموما برای بیماران دارای نارسایی های تنفسی موسوم به COPD توسط پزشک متخصص توصیه می شود. 
دراین بیماران دستگاه تنفسی فرد،  توانایی لازم برای جذب اکسیژن هوا را ندارد. بنابراین اکسیژن خالص (با خلوص 90 درصد) می تواند جذب اکسیژن را بالا برده و میزان اکسیژن محلول در خون را افزایش دهد تا بیمار به زندگی عادی خود ادامه دهد.
 

چگونه یک دستگاه می تواند تولید اکسیژن کند؟ 

این ابزار پر کاربرد پزشکی با استفاده از ساختار شیمیایی خاص،  مولکول های نیتروژن موجود در هوا را ، از مولکول های اکسیژن جدا می کند و در نهایت اکسیژن تقریباً خالص را بیرون می دهد. 
مکانیزم کار دستگاه اکسیژن ساز به این شکل است که : ابتدا هوای عادی وارد آن میشود، سپس طی فرایند جذب سطحی و یا دام اندازی ، مولکول های اکسیژن هوا از آن جدا می شوند و سپس باقیمانده هوا که بیشتر آن نیتروژن است از دستگاه خارج میشود و از خروجی اصلی دستگاه اکسیژن خالص بیرون می آید.

این دستگاه در بسیاری از موارد پزشکی به کار می رود. 
از اکسیژن ساز به جای کپسول های پر دردسر اکسیژن که هر بار بعد از مصرف بایستی پر شوند ، استفاده می شود 
تنها محدودیتی آنها ، نیاز به برق است؛ 
گر چه این دستگاه ها با برق کار می کنند اما مدل هایی از آنها در بازار وجود دارند که با استفاده از باتری ، کار میکنند. البته خلوص اکسیژنی که با دستگاه های باتری دارد تولید می شود از اکسیژن تولید شده توسط دستگاه اکسیژن ساز برقی کمتر است. 
اکسیژن ساز ها به طور کلی به دو نوع ثابت و قابل حمل تقسیم می شوند.

یکی از اکسیژن ساز ها مدل ثابت آن است که در بیشتر منازل کسانی که به بیماری های تنفسی دچار هستند و در برخی مواقع نیازمند استفاده از اکسیژن خالص هستند وجود دارد. 
این دستگاه ها توانایی تولید اکسیژن بصورت پالسی و مداوم را دارند. 
منظور از پالسی ، این است که دستگاه می تواند طی فواصل زمانی معین و  به صورت مقطعی مقدار مشخصی از اکسیژن را تولید کند 
حالت مداوم هم که در آن دستگاه بدون توقف در حال تولید اکسیژن باشد. 
دستگاه اکسیژن ساز ثابت ، کاملا ثابت نیست و دارای چرخ هایی در زیر آن است که می توان با استفاده از آنها فواصل کوتاهی ( مثلاً از یک اتاق به اتاق دیگر ) را تغییر داد 
اما به دلیل سنگینی و حجم بالا، نسبت به دستگاه های پرتابل و قابل حمل ، جابجایی آنها سخت تر از نمونه های قابل حمل است.


نوع دیگری از دستگاه های اکسیژن ساز ، قابل حمل یا پرتابل است.
دستگاه های اکسیژن ساز قابل حمل دارای وزن های کمتر و اندازه های کوچکتری نسبت به انواع ثابت دارند و همین موضوع باعث شده تا اکثر افرادی که نیاز به استفاده از اکسیژن سازها دارند ، اقدام به خرید اکسیژن سازهای قابل حمل کنند تا بتوانند به سادگی به هر جایی که می خواهند بروند و از آن استفاده کنند. 
اکسیژن خروجی این دستگاه های قابل حمل معمولا به صورت پالسی است و اکسیژن دائم در این مدل ها یافت نمی شود.

در دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل که به آنها پرتابل هم گفته میشود، این قابلیت وجود دارد که اکسیژن خروجی از آن مطابق با نیاز بیمار تنظیم گردد.
این امکان با استفاده از صفحه کنترلی که بر روی دستگاه قرار داده شده  امکان پذیر است. 
بهتر است در انتخاب دستگاه اکسیژن ساز با یک پزشک مشورت نکنید تا بتوانید اکسیژن سازمطابق با نیاز بیمار کنید

 

چه چیزهایی را باید در مورد اکسیژن ساز بدانید 

اگر مبتلا به بیماری ریه یا سایر بیماری های تنفسی هستید، ممکن است به اندازه کافی نتوانید از اکسیژن هوا استفاده کنید. 
این امر می تواند موجب تنگی نفس شود و باعث ایجاد مشکلاتی در قلب، مغز و سایر قسمت های بدن شما شود.

اکسیژن سازمی تواند به درمان این عارضه کمک کند. 

 

آیا من به دستگاه اکسیژن ساز نیاز دارم؟

اکسیژن ساز خانگی برای انواع بیماری های ریه زیر مورد استفاده قرار گیرد:


تا چقدر نیاز به دستگاه اکسیژن ساز دارم؟

پزشک به شما یک نسخه تجویز می کند که نشان می دهد که شما چقدر اکسیژن در هر دقیقه نیاز دارید 
و اینکه شما در چه زمان های نیاز به دریافت آن خواهید داشت.
بعضی از افراد ممکن است فقط در هنگام ورزش یا خواب به اکسیژن ساز نیاز داشته باشند. 
و برخی ممکن است برای تمام روز به اکسیژن ساز خانگی نیاز داشته باشند.

پزشک شما پس از بررسی  یا با آزمایش خون یا از طریق پوست ، متوجه خواهد شد که شما به اکسیژن اضافی نیاز دارید.

شما می توانید اکسیژن را به روش های مختلف دریافت کنید. بهترین انتخاب برای شما بستگی به این دارد که شما چقدر به اکسیژن نیاز دارید، و شیوه زندگی شما چگونه است

اکسیژن ساز ، یک موتور دارد و با برق یا گاهی باتری کار می کند. 
هوا از طریق فیلتر های موجود به شکل تمیز برای انتقال اکسیژن آماده می شود. 
وزن آن حدود 50 پوند است و معمولا دارای چرخ است، بنابراین شما می توانید دستگاه اکسیژن ساز خانگی را حرکت دهید. 
اگر نوع برقی آن را دارید، اگر منبع برق از بین برود، به یک منبع برق اضطراری برای اکسیژن ساز نیاز خواهید داشت.

در مخزن گاز اکسیژن فشرده، ، اکسیژن  تحت فشار بالا داخل سیلندر یا از طریق فشار مخزن فلزی، فشرده می شود. 
این دستگاه بسیار سنگین است و مخزن نمی تواند منتقل شود. 
شما بایستی بعد از گذشت چند روز ، ظرف مخزن خالی را با ظرف پر جایگزین کنید. 
گاز فشرده نیز در سیلندر های کوچکتر، قابل حمل هستند .

 

چه تفاوتی میان ساختار کار دستگاه های اکسیژن ساز ثابت و قابل حمل وجود دارد؟ 

هیچ گونه تفاوتی در مکانیزم ساخت اکسیژن و ساختار داخلی این دستگاه ها وجود ندارد و تنها فرق این دو مدل در این است که  دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل یا پرتابل می تواند علاوه بر برق مستقیم از باتری نیز استفاده کند و با باتری هم کار کند که این یک گزینه بزرگ برای افرادی است که میخواهند به مکانهایی بروند که در آنها امکان دسترسی به برق مستقیم وجود ندارد 
 اکسیژن سازهای قابل حمل توانایی کار با برق AC و DC و باتری را دارند. 
تفاوت دیگری که دستگاه های قابل حمل و اکسیژن سازهای ثابت ، وزن آنها است ؛ 
اکسیژن سازهای قابل حمل وزن کمتری به نسبت انواع ثابت و خانگی دارند.

از مسائل مهمی دستگاه های اکسیژن ساز قابل حمل یا پرتابل ، طول عمر باتری موجود در دستگاه است. 
برخی از باتری هایی که در این دستگاه ها استفاده میشود، توانایی نگهداری شارژ به میزان 1 ساعت را دارند و برخی تا 8 ساعت کار میکنند 
البته میزان نگهداری شارژ باتری به نحوه مصرف آن توسط بیمار بستگی دارد و طرز مصرف او می تواند کاملاً در زمان نگهداری شارژ تاثیر داشته باشد

در اکثر دستگاه اکسیژن ساز پرتابل از سیستم خروجی IMPLUS استفاده می شود. 
سیستم IMPLUS ، سنسوری است که داخل دستگاه قرار دارد و می تواند عمل دم را از بازدم تشخیص دهد. 
به وسیله همین حسگر ، دستگاه می تواند در زمان دم اکسیژن را به بیمار برساند و در زمان بازدم اکسیژن رسانی را قطع کند و راه را برای خروج دی اکسید کربن باز نگه دارد.این سیستم باعث می شود مصرف انرژی ، کمتر شده و در واقع در آن صرفه جویی شود ؛ ضمن اینکه استفاده از این سیستم باعث تنفس راحت تر بیمار شود.دستگاه های اکسیژن پرتابل یا قابل حمل ، در اندازه ها و ظرفیت های مختلفی تولید می شوند. 
دلیل آن ، نیاز های مختلف بیماران گوناگون است؛ 
به عنوان مثال برای افرادی که از بیماری های تنفسی مانند آسم حاد یا مزمن و دیگر اختلالات تنفسی غیر حاد رنج می برند یک دستگاه اکسیژن ساز که میتواند 3 تا 5 لیتر اکسیژن در دقیقه را تولید کنید ، گزینه مناسبی است. 
از طرف دیگر برای استفاده برخی مانند بیماری های سرطانی و یا دلایل مختلف دیگر ریه های آن ها به طور جدی آسیب دیده یا  تخریب شده است ، می توانند از اکسیژن ساز هایی که توانایی تولید 7 تا 10 لیتر اکسیژن در دقیقه را دارند استفاده نمایند.
 

دستگاه اکسیژن ساز چگونه کار می کند و چطور اکسیژن مورد نظر را برای بیماران تهیه می کند ؟ 

آیا مانند درختان از روش فتوسنتز استفاده می کند ؟! 
آیا ملکول گازهای مورد نیاز ما را با هم ترکیب می کند ؟ 
آیا ماده ای میسوزد و از آن هوا متصاعد می شود ؟ 
تمام دستگاه های اکسیژن ساز از یک روش ساده و خاص برای تولید اکسیژن استفاده می کنند. 
همه این دستگاه ها دارای پمپ هوا هستند که وظیفه مکش هوا به داخل دستگاه را بر عهده دارد. 
هوای مکیده شده به داخل دستگاه اکسیژن ساز ، از یک محفظه پر از پودر زئولیت ، عبور می کند.

پودر زئولیت باعث می شود اکسیژن موجود در هوا ، از دیگر گازهای موجود در هوا جدا شده و به سمت دیگر هدایت شود. 

پس از آن ، اکسیژن جدا شده درون محفظه ای جمع می شود و با استفاده از کمپرسور فشار اکسیژن را بالا برده و به حدود 220 میلیمتر جیوه می رساند. 
در نهایت ، اکسیژنی فشرده شده ، به قسمت جلوی دستگاه و از طریق لوله های مخصوص که نازل نام دارند از طریق دهان و بینی وارد بدن بیمار می شود.

استفاده از دستگاه اکسیژن ساز نیازمند آگاهی است که توجه به آن ها ضروری است: 
گاز خروجی دستگاه به طور 100% اکسیژن نیست ، بلکه درصد ناچیزی از آن (حدود 5 تا 10 درصد) شامل دیگر گازهای تشکیل دهنده هوا است و حداکثر خلوص اکسیژن خروجی از این دستگاه 95 درصد است 

اگر دستگاه را روشن کنید و لوله های خروج اکسیژن را به حال خود رها کنید طوری که اکسیژن خروجی وارد هوای اتاق شود ، باز مقدار اکسیژن موجود در اتاق تغییری نخواهد کرد. 
این بخاطر این است که اکسیژن خروجی از دستگاه در واقع همان مقدار اکسیژنی است که در هوای اتاق وجود دارد .

 

در چه زمانی باید از اکسیژن ساز استفاده نمود؟ 

اکسیژن ساز ها زمانی مورد استفاده قرار می گیرند که بیمار طبق تجویز پزشک متخصص در شرایطی خاص ، نیازمند اکسیژن باشد. 
تعداد ساعتی که پزشک برای اکسیژن درمانی تجویز می کند می توانید از 1 تا 24 ساعت در روز (بسته به شرایط بیمار ) متفاوت است 
درصورتی که بیمار نیاز به استفاده از اکسیژن ساز داشته باشد ، حتما باید نسبت به خرید آن اقدام نماید.
 

مزیت های اکسیژن ساز 

اکسیژن ساز که گاها «اکسیژن فشرده» هم گفته می شود، یک وسیله ی پزشکی است که برای اکسیژن رسانی به کسانی که به آن نیاز دارند استفاده می شود. 
افرادی که به دلایل مختلف سطح اکسیژن خون‎ آنها پایین است به آن نیاز خواهند داشت. 
اکسیژن سازها معمولا توسط پزشک تجویز میشوند. 
اکسیژن سازها با اتصال به یک منبع برق یا به وسیله ی باتری کار می کنند. 
برخی اکسیژن سازها با یک باتری الکتریکی کار می کنند که با اتصال به منبع برق شارژ میشود. 
تعدادی از قطعات یک اکسیژن ساز عبارت‎اند از : کمپرسور، مخازن پودر زئولیت ، شیر برقی، بـُرد الکترونیکی و فیلتر هوا .

 

اکسیژن ساز چگونه کار می کند؟ 

هوایی که در اطراف خود تنفس میکنیم به طور عمده از نیتروژن (78٪) و اکسیژن (21٪) تشکیل شده است. 
همچنین عناصری چون نئون، زنون، آرگون، هلیم، کریپتون و مقادیری از ترکیباتی چون کربن دی اکسید، کربن مونوکسید، متان و برخی هیدروکربن‌ها و اکسیدهای نیتروژن و گوگرد که نقش آلاینده هوا را دارد، در هوا وجود دارند . 
همچنین مقادیر متفاوتی از بخار آب و رطوبت در هوا وجود دارد

اکسیژن ساز ، هوا را از اطراف خود می گیرد و تقریباً غیر از اکسیژن تمامی گازها و ترکیبات دیگر را از آن جدا میکند و تنها به اکسیژن اجازه عبور میدهد و هوا را برای استفاده‎ کسانی که نیازمند اکسیژن هستند، تصفیه می کند.

مزیت های اکسیژن ساز
اکسیژن ساز قابل حمل و خانگی مزایای فراوانی برای بیمارانی که نیاز به اکسیژن درمانی دارند، دارد. 
اکسیژن ساز خانگی بسیار کم خطر تر از کپسول های اکسیژن سنتی است که در صورت نشت ، باعث آتش سوزی می شود، 
اکسیژن سازها‎ی خانگی و قابل حملی که می توانند اکسیژن خود را بسازند ، نسبت به مخزن های قدیمی اکسیژن بیشتر مشهور شده اند و به طور گسترده تری استفاده می شوند. 
فایده ی دیگر اکسیژن سازها ، سهولت و افزایش قابلیت به همراه داشتن آن است. 
اکسیژن سازها‎ی قابل حمل ، اکسیژن ضروری را هرجایی که فرد نیاز داشته باشد و در هر مکانی فراهم می کنند.

 

نکات مهم در استفاده از دستگاه اکسیژن ساز  

ابتدا باید آن را به برق شهری متصل نماید و به وسیله کلید I/O دستگاه را روشن کنید
به محض روشن شدن دستگاه یک چراغ سبز رنگ که با حروف O.P روی دستگاه اکسیژن ساز علامت گذاری شده روشن خواهد شد.
جریان هوایی که دستگاه اکسیژن ساز می تواند خارج کند بین 0.5 تا 5 لیتر بر دقیقه قابل تنظیم است و می توان این جریان را ، بر حسب نیاز تغییر داد.
دو دکمه مثبت و منفی روی دستگاه اکسیژن ساز وجود دارد که به کمک آن می توانید زمان فعالیت دستگاه را افزایش یا کاهش دهید.
مرطوب ساز وسیله ای است که جهت مرطوب کردن اکسیژن مورد استفاده  که از مشکلات گلو و بینی توسط اکسیژن خشک ، جلوگیری می کند.
اگر از مرطوب ساز استفاده می کنید حتما از از آب جوشیده استفاده کنید. 
بالای مرطوب ساز و لوله بینی اکسیژن را به خروجی مرطوب ساز وصل کنید.
 

 

نحوه نگهداری از دستگاه های اکسیژن ساز 

دستگاه های اکسیژن ساز خانگی ، با برق کار می کنند . 
در ساختار آنها هیچ جایی برای تعبیه باتری و یا سیلندر ذخیره در نظر گرفته نشده است. 
این موضوع یکی از ضعف های دستگاه های اکسیژن ساز خانگی است زیرا به محض قطع برق ، دستگاه بطور کامل از کار خواهد افتاد.
اکسیژن ساز ها دارای دو نوع فیلتر هستند؛ اولین فیلتر ، فیلتر اسفنجی است. این فیلتر که به ابر صنعتی نیز معروف است.
 قابل شستشو است و باید هر هفته یک بار ، شسته شود. 
همچنین یک فیلتر کاغذی مخصوص هم درون دستگاه وجود دارد که باید  هر 6 ماه یک بار عوض شود و فیلتر جدیدی جایگزین شود.
مورد دیگر اینکه: دستگاه اکسیژن ساز را هرگز در حالت روشن جابجا نکنید. حتی سفارش شده که دستگاه را به بغل نخوابانید ، زیرا موتور این تجهیزات به شکل معلق درون آن قرار دارد و احتمال خراب شدن و ضربه دیدن آن وجود دارد.

 

راهنمای تمیز کردن دستگاه اکسیژن ساز 

برای تمیز کردن دستگاه اکسیژن ساز ابتدا باید دستگاه را خاموش کنید و به وسیله یک حوله خشک و اسپری های تمیز کننده، بدنه آن را پاک کنید

جهت تمیز کردن فیلترهای جانبی که در دو طرف دستگاه وجود دارند، ابتدا آنها را خارج کرده سپس به وسیله شوینده خانگی و آب ، آنها را بشویید. 
سپس آب آنهارا گرفته  و اجازه دهید بطور طبیعی خشک شود.
برای تمیز کردن مرطوب ساز ، ابتدا آب مخزن را به صورت کامل تخلیه کنید ، سپس با مواد ضد عفونی کننده فاقد مواد شیمیایی ، آن را شسته و خشک نمایید.
فیلترهای هوا قسمت مهم دستگاه هستند و لازم است که ماهی دوبار تمیز شوند

 

موارد مهمی که باید در هنگام خرید دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز در نظر داشته باشید

1- ظرفیت بر حسب تولید اکسیژن

یکی از مهم‌ترین فاکتور‌هایی که باید در انتخاب اکسیژن‌ ساز به آن توجه داشت، ظرفیت اکسیژن تولیدی دستگاه است. این مورد می‌تواند مشخص کند که آیا دستگاه توانایی تامین نیاز درمانی شما را دارد یا نه. تمامی دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز بر حسب لیتر بر دقیقه (lmp) اکسیژن تولید می‌کنند. یکی از رایج‌ترین ظرفیت‌‌های دستگاه‌های اکسیژن‌ ساز 2 لیتر بر دقیقه است که اکثر کاربران از این سطح تولید اکسیژن استفاده می‌کنند. دستگاه‌های جدیدی که طراحی و تولید شده‌اند می‌توانند با تنظیم از طرف کاربر میزان تولید اکسیژن را تغییر دهند.

2- اندازه و سایز دستگاه اکسیژن‌ ساز

یکی دیگر از نکات بسیار مهم، انتخاب سایز دستگاه است. دستگاه‌های پرتابل موجود در بازار از 900 گرم تا 9 کیلوگرم وزن دارند. دستگاه‌های سبک‌تر برای مصارف بیرون از محیط بیمارستان و خانه استفاده می‌شوند و قدرت کمتری نیز نسبت به دستگاه‌هایی با وزن و اندازه بیشتر دارند. دستگاه‌های بزرگ‌تر و سنگین‌تر دارای قدرت بیشتر هستند و برای بیمارانی که نیاز به اکسیژن بیشتری دارند استفاده می‌شوند. این نوع دستگاه‌ها معمولا برای مصارف داخل خانه و مراکز درمانی استفاده می‌شوند.

 

جوانب احتیاطی که بهتر است در استفاده از دستگاه اکسیژن‌ ساز رعایت کنید

با وجود تمامی نکات مثبتی که در استفاده از این دستگاه‌ها وجود دارد، خوب است که نکات منفی آن را نیز بدانید. در ادامه به چند نمونه از این خطرات اشاره می‌کنیم:

- خشکی و ایجاد عفونت را از یاد نبرید

این نکته را به یاد داشته باشید که در هنگام استفاده از دستگاه‌ اکسیژن‌ ساز ممکن است در سیستم گوارشی و تنفسی خود احساس خشکی کنید. دستگاه اکسیژن‌ ساز دارای یک سیستم مرطوب کننده است و رطوبت در اکسیژن تولیدی خود را از طریق یک لیوان آب مقطر تامین می‌کند. این لیوان آب باید حتما توسط خود شما پر شود. همانطور که پیشتر گفتیم، آب مورد استفاده در این لیوان آب مقطر یا جوشانده شده است. استفاده از آب مقطر یا جوشانده از ایجاد باکتری و قارچ در مخزن جلوگیری می‌کند. باکتری‌ها و قارچ‌ها باعث ایجاد عفونت در اکسیژن تولیدی و عفونت دستگاه تنفسی فرد می‌شود.

- امکان اشتعال اکسیژن وجود دارد

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید در استفاده از دستگاه اکسیژن‌ ساز به آن توجه کنید، خطر اشتعال اکسیژن است. اکسیژن به تنهایی قابل اشتعال نیست و به خودی خود مشتعل نمی‌شود. هنگامی که اکسیژن با یک جرقه کوچک یا شعله بسیار کم تماس داشته باشد، باعث آتش‌سوزی می‌شود و به عنوان سوخت عمل می‌کند. در هنگام استفاده از دستگاه اکسیژن‌ ساز باید حداقل 3 متر از وسایلی که باعث آتش‌سوزی می‌شوند فاصله داشته باشد. برای مثال می‌توان به سیگار روشن یا اجاق گاز اشاره کرد.

- تهویه مناسب را فراموش نکنید

این دستگاه را باید در اتاقی که تهویه مناسب دارد استفاده کنید و اطمینان حاصل کنید که در مواقعی که از دستگاه استفاده نمی‌کنید، آن را خاموش کرده‌اید.

- وسایل سنگین ممنوع است

هرگز بر روی دستگاه اکسیژن ساز وسایل سنگین قرار ندهید. این کار باعث آسیب‌های جدی به دستگاه می‌شود.

دستگاه اکسیژن ساز پرتابل

بیشتر بخوانید: مزایای استفاده از دستگاه بخور در خانه چیست؟

 

 

نکات ایمنی استفاده از دستگاه اکسیژن ساز 

  • در هنگام نصب و راه اندازی دستگاه اکسیژن باید به موارد ایمنی زیر  توجه کنید:
  • به هیچ وجه دستگاه را روی سطوح نرم قرار ندهید
  • از قرار دادن مواد آتش زا در کنار دستگاه اکسیژن ساز خودداری کنید
  •  هنگام بروز هشدار یا خطا، حتما با بخش خدمات پس از فروش شرکت، تماس بگیرید
  • به هنگام راه اندازی ، فقط تکنسین متخصص اجازه باز کردن روکش بدنه را دارد، زیرا خطر شوک الکتریکی و برق گرفتگی وجود خواهد داشت
  • به هنگام جدا سازی لوله اکسیژن، دستگاه را خاموش کنید. زیرا در صورت نزدیکی با مواد مشتعل ، امکان ایجاد آتش سوزی وجود دارد.
  • دستگاه اکسیژن ساز نباید در یک محیط بدون وجود جریان هوایی قرار داشته باشد
  • هرگز اکسیژن را بدون فیلتر یا زمانی که فیلتر ها خیس است، راه اندازی نکنید. اینکار دستگاه اکسیژن ساز را خراب میکند
  • از تمیز کردن دستگاه ، هنگام اتصال به برق ، خودداری کنید.
  • از استعمال دخانیات در کنار اکسیژن ساز دوری کنید
  • بعد از 6 ساعت کارکرد ، برای افزایش طول عمر دستگاه ، نیم ساعت به بیمار و دستگاه استراحت دهید

 

مشخصات و قیمت دستگاه اکسیژن ساز

اکسیژن ساز یک ابزار پزشکی است که از طریق تصفیه هوای محیط تولید اکسیژن میکند. 
این دستگاه در دو نوع ثابت و پرتابل (متحرک) در منازل و مراکز درمانی وجود دارند.
اکسیژن سازها از تجهیزات ضروری پزشکی هستند که برای بیمارانی که از آمفیزم، بیماری انسداد ریه و دیگر بیماریهای تنفسی رنج میبرند، قابل استفاده است 
همچنین بیماران ریوی، پونومی، آسمی، قلبی و حتی افراد سالم هم برای رفع خستگی میتوانند از این دستگاه استفاده کنند.
در هنگام خرید دستگاه اکسیژن ساز ، برند های دارای صلاحیت، اطمینان از سالم بودن دستگاه و انتخاب دستگاههایی که دارای خدمات پس از فروش هستند، مهم میباشد. 
دقت لازم را داشته باشید که که بالا بودن قیمت کالا، تضمینی برای مرغوبیت آن دستگاه نیست.

 

خرید اکسیژن ساز خانگی

طراحی و تولید تجهیزات پزشکی در داخل کشور پیشرفت زیادی داشته است. 
تکنولوژی ساخت دستگاه اکسیژن ساز هم اکنون در داخل کشور وجود دارد. 

خرید اکسیژن ساز خانگی داخلی به عنوان یکی از موثرترین دستگاه های تنفسی موجود و بیشترین درخواست کننده را دارد. 
با توجه به اینکه کیفیت و توان تولید اکسیژن دستگاه های ایرانی بسیار بالاست.

دستگاه اکسیژن ساز خانگی پرکاربردترین وسیله برای بیماران مبتلا به مشکلات تنفسی است. 
این وسیله ، با دستگاه های تهویه مطبوع خانگی تفاوت دارد. 
اکسیژن ساز دستگاهی برای تامین اکسیژن مورد نیاز بدن انسان است. 
چنانچه به هر دلیلی تنفس طبیعی دچار اختلال شود ، پزشک استفاده از دستگاه اکسیژن ساز را توصیه می کند. 
خرید اکسیژن ساز خانگی یک چالش جدی برای خریداران است. 
در بسیاری از مواقع تشخیص دستگاه مناسب با نیاز بیمار ، دشوار است 

 

نحوه خرید اکسیژن ساز خانگی 

اکسیژن ساز خانگی باید دارای مشخصاتی باشد تا هنگام استفاده ، کاربری راحتی داشته باشد. 
اکسیژن پلاس یک دستگاه با وزن کم است که به صورت ثابت در اتاق بیمار قرار می گیرد. 
امکان حمل و نقل دستگاه در فضای داخل منزل به سادگی وجود دارد. 
به طور معمول ، دستگاه در گوشه اتاق قرار می گیرد و انتقال اکسیژن از طریق لوله های هوا و ماسک تنفسی انجام خواهد شد.

برای خرید دستگاه اکسیژن ساز خانگی به این موارد دقت کنید:
ویژگی های ظاهری دستگاه و طراحی آن
 مصرف برق
طریقه انتقال اکسیژن
میزان تولید صدا 
و توان تولید اکسیژن 

باید دقت کنید که دستگاه اکسیژن ساز ، سرو صدای اضافی تولید نکند. 
اکسیژن ساز خانگی بدون نیاز به استفاده از کپسول اکسیژن بوده و اکسیژن مورد نیاز بیمار را از هوای محیط دریافت می کند. 

 

انتخاب دستگاه اکسیژن ساز متناسب با هر فرد 

اگر به دنبال خرید دستگاه اکسیژن ساز باشید متوجه خواهید شد که مدل های بسیاری با قابلیت های متفاوت و در اندازه های گوناگون در بازار ارائه می شود.
بیماران می توانند از دستگاه اکسیژن ساز پرتابل نیز استفاده کنند که قابل حمل هستند.
در هنگام خرید دستگاه باید به نیازهایتان رجوع کنید.
آیا می خواهید دستگاه قابل حمل باشد؟ انرژی کارآمدی داشته باشد؟ دارای خروجی مناسبی باشد؟
بدین ترتیب می توانید دستگاه اکسیژن ساز مورد نظر را خریداری کنید.
شما باید طبق نیازی که به اکسیژن دارید دستگاه اکسیژن ساز انتخاب کنید.
مهم آن است که تفاوت های اکسیژن ساز را بدانید و خروجی اکسیژن به نحوی باشد که بتواند جوابگوی نیاز شما باشد.
درواقع پزشک میزان نیاز شما به اکسیژن را تعیین خواهد کرد و براساس آن دستگاه مورد نیاز نیز مشخص خواهد شد.

پس از آن که پزشک بررسی های لازم را انجام داد، میزان اکسیژن مورد نیاز بیمار بر اساس لیتر بر دقیقه محاسبه خواهد شد.
پزشک میزان مصرف و زمان آن را تعیین خواهد کرد.
بعضی بیماران که شدت عارضه در آن ها بیش تر است باید به طور مداوم از دستگاه اکسیژن ساز استفاده کنند.
این افراد باید هم در منزل و هم خارج از منزل از دستگاه اکسیژن ساز استفاده کنند.
لذا این افراد باید هم اکسیژن ساز خانگی و هم پرتابل را تهیه کنند.
بعضی از بیماران که مشکلات کم تری دارند تنها باید چند ساعت در روز از دستگاه اکسیژن ساز استفاده کنند.
دستگاه اکسیژن ساز صرفا برای بیماران تنفسی نیست. در مواقعی ورزشکاران نیز به دلیل فعالیت بیش از حد به تنفس گاز اکسیژن نیاز پیدا می کنند.
گاهی هم برای موارد مربوط به استراحت پوست و زیبایی مورد استفاده قرار می گردد. همچنین در سایت cpap اطلاعات کاملی است . 

 

جدول قیمت دستگاه اکسیژن ساز

ردیف

نوع

قیمت (تومان)

1

اکسیژن ساز جدید ایرانی اکسیژن پلاس OXYGEN PLUS NEW 5

13.625.000

2

اکسیژن ساز 10 لیتری لانگفیان JAY-10

-

3

اکسیژن ساز 5 لیتری لانگفیان مدل JAY-5N

-

4

اکسیژن ساز 5 لیتری ایرسپ ویژن ایر

-

5

اکسیژن ساز 5 لیتری لانگفیان مدل JAY-1

-

6

دستگاه اکسیژن ساز 5 لیتری بیوتا سری v5

-

7

اکسیژن ساز زنیت مد OC 602

-

8

اکسیژن ساز 8 لیتری نایدک مدل Nuvo8

62.000.000

9

اکسیژن ساز پرتابلInogen ONE G3

-

10

اکسیژن ساز فیلیپس آمریکا Philips Ever Flo

-

11

اکسیژن ساز 5 لیتری دیجیتال یوول

21.000.000

12

اکسیژن ساز 5 لیتری زیکلاس مد

20.500.000

13

اکسیژن ساز 5 لیتری نایدک مدل NIDEK NUVO 5LIT

36.000.000

 

سئوالات متداول :

اکسیژن ساز خانگی برای چه زمانی مطلوب است؟

اکسیژن ساز خانگی دستگاهی است که با استفاده از برق کار می کند، برای آماده کردن اکسیژنی که بیماران به آن احتیاج دارند 

 

چه زمانی از اکسیژن ساز خانگی استفاده می شود؟

برای اشخاصی که از مشکلات ریوی برخوردارند مثل COPD و ILD و ... مورد استفاده است و به شکل گسترده بیمار هایی اکسیژن سطحی که در خون آنها از وضعیت نرمال پایین تر است. 
اکسیژن ساز خانگی وقتی کاربرد دارد که شخص مریض به منظور زیاد کردن اکسیژن خون خودش احتیاج به اکسیژن بیشتری داشته باشد. 
مقدار استفاده از این  وسیله را را پزشک تعیین می کند و این مقدار میتواند بین 1 تا 24 ساعت در طول شبانه روز باشد. 


نحوه کارکرد دستگاه اکسیژن سازخانگی چگونه است؟

در دید اول عملکرد این دستگاه بسیار آسان است. 
هوای محیط را دریافت می کند، نیتروژن موجود آن را حذف کرده و اکسیژن بهتر و بیشتر از 95% در اختیار ما قرار می دهد. 
همانگونه که نیتروژن با 78% و اکسیژن با 21% درهوای اتاق یا هر محیطی وجود دارد با حذف کردن نیتروژن موجود ، قابلیت تبدیل آن بین %90 تا 95 % اکسیژن خالص دارد.

استفاده در 4 مرحله راحت:
   هوای محیط به درون دستگاه وارد می شود.
   نیتروژنی که در هوا وجود دارد به دام می افتد یا اینکه به سطوح جذب می شود.
   اکسیژن خروجی را میتوان در ازای لیتر بر دقیقه تنظیم کرد.
   اکسیژن خالص با مقدار خلوصیت90 تا 95% به وسیله ماسک دستگاه یا نازل (سوند بینی) به شخص بیمار منتقل می شود.

 

 

فیلم آشنایی با دستگاه اکسیژن ساز

 

 

 

فیلم مزیت های دستگاه اکسیژن ساز

 

 

فیلم نحوه کار دستگاه اکسیژن ساز

 

محصولات دستگاه اکسیژن ساز :

اکسیژن ساز ایرانی پلاس

اکسیژن ساز جدید ایرانی اکسیژن پلاس OXYGEN PLUS NEW 5

  • 5,400,000تومان
  • 5,000,000 تومان

اکسیژن ساز 10 لیتری لانگیفان

اکسیژن ساز 10 لیتری لانگفیان JAY-10

  • 15,000,000تومان
  • 14,750,000 تومان

اکسیژن ساز 5 لیتری لانگیفان

اکسیژن ساز 5 لیتری لانگفیان مدل JAY-5N

  • 6,700,000تومان
  • 6,300,000 تومان

اکسیژن ساز 5 لیتری ویژن ایر

اکسیژن ساز 5 لیتری ایرسپ ویژن ایر

  • 10,800,000تومان
  • 9,700,000 تومان

5 لیتری لانگیفان Jay 1

اکسیژن ساز 5 لیتری لانگفیان مدل JAY-1

  • 15,100,000تومان
  • 14,820,000 تومان

اکسیژن ساز 5 لیتری بیوتا

دستگاه اکسیژن ساز 5 لیتری بیوتا سری v5

  • 6,800,000تومان
  • 6,500,000 تومان

اکسیژن ساز زنیت مد

اکسیژن ساز زنیت مد OC 602

  • 6,450,000تومان
  • 5,800,000 تومان

8 لیتری نایدک

اکسیژن ساز 8 لیتری نایدک مدل Nuvo8

  • 18,500,000 تومان

اکسیژن ساز پرتایل اینوژن

اکسیژن ساز پرتابلInogen ONE G3

  • 40,000,000 تومان

 

اکسیژن ساز فیلیپس آمریکا Philips Ever Flo

  • 10,400,000 تومان

5 لیتری یوول

اکسیژن ساز 5 لیتری دیجیتال یوول

  • 20.000.000تومان
  • 20.000.000تومان

اکسیژن ساز 5 لیتری زیلاکس مد

اکسیژن ساز 5 لیتری زیکلاس مد

  • 20.400,000 تومان

 

5 لیتری نایدک

اکسیژن ساز 5 لیتری نایدک مدل NIDEK NUVO 5LIT

  • 36.000.000 تومان

اکسیژن ساز 5 لیتری لانگیفان

اکسیژن ساز 5لیتری لانگفیان مدل JAY – 5Q

اکسیژن ساز ایرانی سوشیا

اکسیژن ساز ایرانی SOSHYA SA5

اکسیژن ساز سوشیا

اکسیژن ساز SOSHYA SA10

پاکسیژن ساز فری استایل

اکسیژن ساز خانگی و پرتابل فری استایل

5 لیتری اکسیژن پلاس

اکسیژن ساز 5لیتری اکسیژن پلاس

اینتنسیتی

اکسیژن ساز 8 لیتری AirSep مدل Intensity

5 لیتری دوبل بیس

اکسیژن ساز 5 لیتری دویل بیس DevilbiSS

3 لیتری یوول

اکسیژن ساز 3 لیتری دیجیتال یوول

اکسیژن ساز الیت

اکسیژن ساز 5 لیتری ایرسپ مدل Elite

 

 

نتیجه‌گیری

با پیشرفت تکنولوژی، شاهد ظهور دستگاه‌های پیشرفته در تمام زمینه‌ها هستیم. علم پزشکی هم مستثنی نیست. یکی از دستگاه‌هایی که تحول اساسی در نگهداری بیماران در منزل ایجاد کرد، دستگاه اکسیژن‌ ساز است. همانطور که در بالا شرح دادیم، این دستگاه‌ها انواع گوناگونی دارند و شما می توانید مطابق با تجویز پزشک، یکی از آن‌ها را تهیه کنید.

برای کسانی که نیاز به استفاده از این دستگاه دارند مهم است که قبل از تهیه آن، انواع دستگاه اکسیژن‌ ساز را بشناسند و با توجه به نیاز خود، بهترین دستگاه را انتخاب کنند.

در همین راستا، در این مقاله تلاش کردیم تا اطلاعاتی جامع را درباره دستگاه اکسیژن‌ ساز در اختیار شما قرار بدهیم. بنابراین اگر قصد دارید یک نمونه از این دستگاه را تهیه کنید، نکاتی را که در بالا ذکر کردیم، از یاد نبرید.

شما می توانید قبل از خرید با کارشناسان توانی نو تماس بگیرید.

 

مقالات مرتبط دستگاه اکسیژن ساز :

نظرات

captcha
روح الله احمدی
۰۰
پاسخنیاز مبرم به یک دستگاه اکسیژن ساز ده لیتری دارم اگه کسی برای اجازه یا فروش با قیمت مناسب دارد یا علی،برای نجات جان یک انسان
رضا امیدی
۰۰
پاسخسلام خسته نباشید ریه مادرم فیبروز شده دکتر گفته باید ببریم خونه من هرچه حساب میکنم میبینم با کپسول نمیشه ساپورت کرد چون یه مدت 24 ساعته باید استفاده کنه حالا به نظر شما بایستی چه دستگاهی بگیرم که بتونی بدون درد سر مشکل مارا حل کنه البته برا حل قطعی برق یه کپسول یدک در نظر میگیرم راهنمایی کنید ممنونم
توانی نو
۰۰

با سلام و وقت بخیر ،

با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترم،خرید دستگاه اکسیژن ساز نگرانی شما را از بابت تامین اکسیژن به صورت 24 ساعته رفت میکنه و خوبه که برای قطعی برق از کپسول اکسیژن استفاده کنیم. معمولاً بیماری که دچار فیبروز ریه میشن، معمولا  تا مدتها نیاز به اکسیژن دارند. در نتیجه شما باید به میزان صدای دستگاه با کیفیت ساختش توجه کنید. برندهای یوول و زنیت مد تو چینی ها مناسب هستش و تو برند های اکسیژن ساز ایرانی به علت داشتن گارانتی و خدمات که شرکت ها شون سریع رفع مشکلمیکنن تفاوت زیادی ندارند. قیمت دستگاه های اکسیژن ساز ایرانی به نسبت ارزانتر و کمتر است.

مجید معتمدی
۰۰
پاسخبا درود و سپاس از توضیحات جامع و کامل در مورد دستگاه های اکسیژن ساز، ایا ممکن است دستگاه های اکسیژن ساز خانگی معایبی هم داشته باشند و اگر برق قطع شود، بیمار چکار باید کرد؟
توانی نو
۰۰

با سلام ودرود فراوان 

دستگاه های اکسیژن ساز مدل های متنوعی دارند که در مقاله هم به انواع اکسیژن ساز ها پرداخته شده است.اکسیژن ساز هایی که برای منزل هستند باتریی روی دستگاه ندارند تا در زمان قطعی برق نگرانی نبود اکسیژن را از بین ببرن و میشه گفت برای جا هایی که امکان قطع شدن برق زیاد هست و به خصوص در فصل تابستان که مصرف برق زیاد است و معمولا مناطق با خاموشی مواجه میشن یک نگرانی بزرگ به شمار می آید.میشه گفت داشتن باتریی که حداقل 30 دقیقه شارژ را نگهداری کنه باعث از بین رفتن نگرانی نبود اکسیژن میشه و چون قرار دادن باتری قابل شارژ برروی دستگاه ها باعث بالا رفتن هزینه کلی محصول میشه بهتر این قابلیت را شرکت ها به وجود آورند که این قطعه اصافه بشود یا خیر.

خوشبختانه دستگاه های اکسیژن ساز شارژی هم در توانی نو موجود است که قابل خریداری اند و چون این محصولات تحت عنوان قابل حمل می باشند از وزن بسیار کمی هم برخوردارند.نکته منفی این دستگاه ها صرفا قیمت بسیار بالای ان ها است که باعث میشه کاربران از خرید این مدل ها صرف نظر کنند.

مجید معتمدی
۰۰
پاسخبا درود و سپاس از توضیحات جامع و کامل در مورد دستگاه های اکسیژن ساز، ایا ممکن است دستگاه های اکسیژن ساز خانگی معایبی هم داشته باشند و اگر برق قطع شود، بیمار چکار باید کرد؟
مینو موسویانی
۰۰
پاسخ

بنظر من دستگاه اکسیژن ساز باید برای بیماران ریوی با سن کم حتما خارجی امریکایی باید خرید .فارق از اینکه ما اکسیژن ساز دولبیس خریدیم و 5 سال پیش و انصافا تا پارسال بدون مشکل کار میکرد.متاسفانه خدمات پس از فروشش متوقف انگار شد که ما اکسیژن ساز نایدک و خریداری کردیم.با شروع کرونا یکی از بستگان ما ایرانی خرید مارک پلاس اما روشن نمیشد چند بارم گارانتی بردن اخر سر چون قیمتا خیلی زیاد شده بود مجبور شدن یه چینی مارک یوول بخرن.بهتره همون اول یخورده بیشتر هزینه کنه ادم تا بعدا به دردسر نخوره...

توانی نو
۰۰

سلام وقت بخیر،ممنون از پیامتون،

دستگاه های اکسیژن ساز ایرانی و خارجی در کلیت کاری که انجام میدهند یکسان هستند و به علت ورود تازه به بازار تولید قطعا دارای نواقص و ایراداتی هستند.بهر حال حمایت از تولید داخلی کمک میکنه تا به تدریج به کیفیت های بالاتری دست پیدا کنند.در حال حاظر گارانتی هایی هم که دارند ارائه میدهند تا حد قابل قبولی رضایت مشتریان را کسب کرده.قطعا دستگاه های اکسیژن ساز آمریکایی و چینی به نسبت قیمت هم بسیار با ایرانی ها متفاوت و گران تر است و هر کسی توان مالی برای خرید این دستگاه ها را ندارد.

آقای صادقی
۰۰
پاسخاکسیژن ساز خانگی تو این روزا که کرونا زیاد شده با قیمت های گرونی داره فروخته میشه .البته تورم و گرونی دلار که رو همه جنس ها تاثیر گذاشته.ما برای خرید اکسیژن ساز رفتیم بازار جمهوری،اکسیژن ساز نایدک رو قیمت گرفتم دیدم اینترنتی بخرم بیشتر به صرفه هستش خلاصه از تجهیزات پزشکی توانی نو خرید کردم از دستگاه و خدماتی که دادن ممنونم ولی ایشالا قیمتا ارزون بشه.
توانی نو
۰۰

سلام وقت شما بخیر باشه،ممنون از شما بابت اعتمادتون

انشالا همه بیماران شفا پیدا کنند.و همچنین قیمت تمامی کالا ها کاهش پیدا کنه.

علی فتاحی
۰۰
پاسخواقعا مقاله عالی بود،هر چیزی که نیاز بود برا دانستن بیان شده.اکسیژن ساز به طور جدی به خصوص برای افرادی که به بیماری های مزمن ریوی دچار هستند عالیه.
علی اکبر پناه
۰۰
پاسخدستگاه اکسیژن ساز 5 لیتری پلاس که داخل پیج هست رو با دستگاه نایدک آمریکایی گاها مقایسه میکنند علتش چی هست.؟ضمنا فلیپس و نایدک کدام بهتره؟
توانی نو
۰۰

سلام ممنون از نظرتون

دستگاه اکسیژن ساز پلاس از لحاظ کیفیت در سطح بسیار مطلوبی قرار داره و مطابق با استاندارد ها تولید شده.از برجسته ترین ویژگی هایی که این دستگاه تنفسی داره این هست که زئولیت دستگاه ساخت کشور فرانسه هست و چینی نیست.دوما از لحاظ موتوری که به اصطلاح کمپرستور نامیده میشه بسیار قدرتمنده.میزان صدای تولیدی دستگاه اکسیژن ساز پلاس نسبت به اغلب دستگاه های چینی بسیار کمتره.همچنین وزن دستگاه هم از نایدک امریکایی یک مکیلو سبکتر هستش.اما خب این محصول یکسال از ورودش به بازار میگذره و هنوز جوابش رو به طور کامل پس نداده ولی دستگاه اکسیژن سازی مثل نایدک و یا فلیپس سال هاست در تمام جهان مورد استفاده قرار گرفته شدن و تمام استاندارد های بین المللی را کسب کردن و در طولانی مدت برای بیماران به شدت توصیه میشونداز دستگاه های اکسیژن ساز ایرانی دیگه که در حال حاظر کیفیت مطلوب دارند سوشیاsa5  هم مناسبه.

مقایسه کردن دستگاه اکسیژن ساز نایدک و فلیپس کمی سخت و تخصصی هستش چراکه هر دو دستگاه با کیفیت و با گارانتی برای همه بیماران توصیه میشوند و در استفاده طولانی مدت عملکرد عالی از خود نشون دادن

صابر تهرانی
۰۰
پاسخفیلتر اکسیژن ساز را چند مدت یک بار باید تعویض کنیم؟
توانی نو
۰۰

هر شش ماه یک بار فیلتر دستگاه خود را تعویض نمایید.

 

امیر حیدری
۰۰
پاسخلیوان مرطوب کننده اکسیژن ساز رو چند مدت یک بار تمیز کنم؟
توانی نو
۰۰

لیوان مرطوب کننده دستگاه اکسیژن ساز را به صورت هفتگی بشویید

فرزین آشتیانی
۰۰
پاسخبرای لیوان مرطوب کننده از چه نوع آبی استفاده کنیم؟
توانی نو
۰۰

بهترین آب برای استفاده در لیوان مرطوب کننده دستگاه اکسیژن سازآب مقطر است که در حجم های مختلف در بازار موجود می باشد

آراد جنتی
۰۰
پاسخاز کجا بدونم که چه اکسیژن سازی مناسب ترین است؟
توانی نو
۰۰

نمی توان به طور مشخص گفت که کدام اکسیژن ساز برای شما می تواند بهترین باشد؛

اما بر اساس شرایط بیمار می توان میشه بهترین اکسیژن ساز را تعیین نمود؛

مثال:

  • یک بیمار نیاز 24 ساعته به اکسیژن دارد

در این حالت تنها اکسیژن ساز های آمریکایی هستند که برای بیماری با این وضعیت مناسب اند؛

  • بیمار نیاز به حجم بالای اکسیژن دارد

در این شرایط ممکن است اکسیژن ساز 5 لیتری مناسب نباشد و نیاز به اکسیژن ساز 8 یا 10 لیتری باشد

  • بیمار به آرامش و فضایی آرام نیازمند است

در این شرایط باید از دستگاه هایی که صدای خروجی پایینی دارند استفاده شود

  • بیمار نیاز به انجام امور روزمره خود است

در این شرایط باید از اکسیژن ساز های پرتابل استفاده نمود

حسن لطفی
۰۰
پاسخیه سئوال داشتم این اکسیژن سازای چینی بی کیفیتن؟
توانی نو
۰۰

تمامی دستگاه اکسیژن ساز هایی که از طرق قانونی وارد کشور می شوند دارای تاییدیه وزارت بهداشت هستند

 

هدیه قادری
۰۰
پاسخسلام خسته نباشید چه کسی باید دستگاه اکسیژن ساز رو تجویز کنه؟
توانی نو
۰۰

جهت تجویز اکسیژن ساز و یا سایر تجهیزات کمک تنفسی به یک پزشک متخصص مراجعه نمایید

راه دیگر مراجعه به افراد متخصص است؛ کارشناسان مهندسی پزشکی نیز افراد مناسبی هستن

نفیسه کریمی
۰۰
پاسخ دستگاه اکسیژن ساز برای بیماران کرونایی دارین ؟قیمتش چنده؟چطور سفارش بدیم؟
توان نو
۰۰

سلام وقتتون بخیر،بله میتوانید به صورت آنلاین و یا تلفنی ثبت سفارش دستگاه اکسیژن سازتون رو انجام بدید اما بهتره به صورت آنلاین انجام بشه که سریع تر سفارش  پردازش بشه.

محمد شاکری
۰۰
پاسخسلام .برای خرید دستگاه اکسیژن ساز خانگی از سایت توان نو چطوری میشه اقدام کرد ؟
افسون منجمی
۰۰
پاسخسلام
پدر من نارسایی قلبی دارد جدیداً هم دکتر داخلی زمانی که در بیمارستان بستری بود گفته که ریه آسیب پذیر شده من دستگاه خانگی اکسیژن ساز برایش خریدم آیا ضرری ندارد؟
توان نو
۰۰

خرید دستگاه اکسیژن ساز خانگی برای بیمار قلبی خالی لطف نیست.ولی بهتره حتما از پالس اکسی متر برای سنجش خلوص اکسیژن بیمارتون قبل از استفاده از دستگاه استفاه کنید که اگر میزان خلوص اکسیژن زیر 90%بود به مددجو وصل بشه.

رمضانی
۰۰
پاسخبا باتری کار میکنه یا برق ؟
ترابی
۰۰
پاسخسلام میشه سبکترین مدل دستگاه اکسیژن ساز رو بگین کدوم هستش ؟
میخوام سبک باشه
پورقنبر
۰۰

سبک ترین تو اکسیژن ساز های امریکایی نایدک و تو ااکسیژن ساز های چینی زنیت مد،ااگرم اکسیژنساز پرتابل منظورتونه فری استایل سه لیتری.

جلیلی
۰۰
پاسخسلام من از سایت شما دستگاه اکسیژن ساز خریدم
میخواستم بپرسم فیلترهاشو چندوقت یکبار باید عوض کرد
پورقنبر
۰۰

سلام تعویض فیلتر بستگی به محیطی داره و در صورت یک محیط استاندارد با گرد و غبار و رطوبت طبیعی معمولا هر ماه میشود شستوشو داد و هر 6 ماه اقدام به تعویض کرد.

سعادتی
۰۰
پاسخاگه تو یه اتاق بسته استفاده کنیم اشکال داره
مردانی
۰۰

نه اشکالی نداره

امامی
۰۰
پاسخسلام برای خونه های روستایی هم این دستگاه اکسیژن ساز خوب هستش ؟
پورقنبر
۰۰

سلام وقتتون بخییر .قطعا برای روستاها هم مناسبه .و فرد به صورت 24 ساعته میتونه اکسیژن دریافت کنه و نیاز به پر کردن مدام کپسول اکسیژن نیست.

شرکت نقش اول کیفیت
۰۰
پاسخبستگی به نیازت داره که داخل منزل میخوای استفاده کنی یا خارج از منزل
وحدتی
۰۰
پاسخسلام من میخواستم از شما دستگاه اکسیژن ساز خریداری کنم نمیدونم ثابت بگیرم یا قابل حمل ؟ لطفا راهنمایی کنید . ممنون
رزاقی
۰۰
پاسخسلام روز بخیر
من آسم دارم آیا استفاده از این دستگاه برای من خوبه ؟
کرمانی
۰۰
پاسخسلام وقت بخیر من از شما دستگاه اکسیژن ساز مدل AirSep VisionAire خریداری کردم و از کاراییش راضی هستم . با تشکر

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 17

محصولات مرتبط

جدیدترین مقالات

اگر مایل هستید از آخرین تخفیفات و جدیدترین محصولات با خبر شوید همین حالا در خبر نامه ثبت نام کنید
whatsapp