بنر هدر دسکتاپ

بهترین راه های پیشگیری از زخم بستر چیست؟

بهترین راه های پیشگیری از زخم بستر چیست؟
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/12/14 0 نظر

زخم بستر از بزرگ ترین مشکلاتی است که بیماران تحت بستری و یا افرادی که مدت طولانی را بر روی ویلچر میگذرانند دچار آن میشوند.در اینجا بهترین راه جلوگیری از زخم بستر بر روی ویلچر و تخت بیمارستانی را به طور کامل شرح داده ایم،با ما همراه باشید...

راه های پیشگیری از زخم بستر چیست؟

افراد و بیمارانی که مجبورند مدت زمانی طولانی را بدون حرکت، در حالت خوابیده یا نشسته، صرف کنند، در خطر ابتلا به زخم بستر قرار دارند. برای پیشگیری و درمان این آسیب، روش‌های متفاوتی وجود دارد که یکی از آن‌ها استفاده از تشک مواج است که در فروشگاه تجهیزات پشکی توانی نو قابل خریداری می باشد. در ادامه به معرفی تشک زخم بستر و انواع آن می‌پردازیم.

 

مزایای استفاده از تشک زخم بستر

به طور معمول، تغییر موقعیت خواب یا نشستن فرد، بهترین راه برای پیشگیری از زخم بستر است. استفاده از تشک‌های مخصوص یکی از راه‌هایی است که می‌تواند از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند. بسیاری از انواع زخم بستر به دلیل نشستن یا خوابیدن بدون حرکت برای طولانی مدت اتفاق می‌افتد. اکثر افراد به طور خودآگاه یا ناخوآگاه، بدن خود را هنگام خواب یا نشستن طولانی مدت حرکت می‌دهند؛ اما افرادی که بدن ضعیفی دارند، به بیماری مبتلا هستند، فلج هستند یا... بدن خود را کمتر حرکت می‌دهند یا اصلا این کار را نمی‌کنند. به همین دلیل، بدن آن‌ها تحت فشار بیشتری است که ممکن است به زخم بستر منجر شود؛ مدت زمان ابتلا به این آسیب برای هر فرد متفاوت است.

بهترین راه های پیشگیری از زخم بستر-01

مطلب مرتبط:  برای بیماری زخم بستر باید از چه تخت و تشکی استفاده کرد؟

تشک مواج از انواع تشک‌هایی است که برای افرادی که زمان زیادی را در حالت خوابیده یا نشسته سپری می‌کنند، طراحی شده است. تشک مواج به گونه‌ای طراحی شده که حرکت لازم را برای فرد انجام می‌دهد. زمانی که فرد نتواند به طور منظم بدن خود را حرکت دهد یا تخت را ترک کند، احتمال ابتلا به زخم بستر افزایش می‌یابد. تشک زخم بستر می‌تواند از این اتفاق پیشگیری کند یا حتی سبب بهبود و رفع آن شود.

تشک مواج پزشکی، قابلیت اتصال به یک پمپ بادی را دارد که محل قرارگیری نقاط تحت فشار سطح بدن را تغییر می‌دهد؛ به این صورت که هوای داخل تشک با کم و زیاد شدن و یا جابجایی در سلول‌های تشک، باعث ایجاد حرکت در بدن فرد، هنگام خوابیدن یا نشستن می‌شود. بسته به چرخه‌ای که شما انتخاب می‌کنید یا پزشک پیشنهاد می‌دهد، امکان کنترل هوا وجود دارد تا فشار بیش از حد در هیچ نقطه‌ای از بدن حس نشود.

 

انواع تشک مواج

برای افرادی که مدتی طولانی را در حالت خوابیده در تخت بیمارستانی یا خانه سپری می‌کنند، یا افرادی که از ویلچر استفاده می‌کنند و توانایی حرکت بدن خود را ندارند، استفاده از تشک زخم بستر در کنار رعایت سایر موارد، احتمال پیشگیری و درمان این آسیب را افزایش می‌دهد. انواع مختلفی از تشک‌ها وجود دارد که ویژگی‌های مختلفی دارند؛ به عنوان مثال، برخی با برق کار می‌کنند و برخی به برق احتیاجی ندارند.

قبل از خرید تشک مواج باید بررسی کنید و ببینید که کدام مورد مناسب شما است. همچنین قیمت تشک زخم بستر نیز می‌تواند در انتخاب شما تاثیرگذار باشد. در زیر به معرفی چند مدل اصلی از تشک‌ها و گزینه‌هایی مناسب برای خرید در «فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو» می‌پردازیم.

بهترین راه های پیشگیری از زخم بستر-02

بیشتر بدانید: انواع تشک مواج یا ضد زخم بستر و بررسی تفاوت آن با تشک بادی99

تشک سلولی داینامیک

تشک‌های سلولی که با عنوان داینامیک یا هوایی شناخته می‌شوند، دارای سلول‌های هوا هستند که متناوبا از هوا پر و خالی می‌شوند و این عمل به طور چرخه‌ای ادامه می‌یابد و به این طریق، فشار را از بدن بر می‌دارند. این تشک‌ها از پمپ برقی استفاده می‌کنند. خرید تشک مواج سلولی به کسانی پیشنهاد می‌شود که دارای خطر بالای ابتلا به زخم بستر هستند.

 

 

  1. تشک مواج سلولی Zenithmed

تشک مواج سلولی زنیت مد یکی از گزینه‌های باکیفیت در میان تشک‌های هایبرید است. این تشک برای بیمارانی مناسب است که برای طولانی مدت، بدون حرکت هستند. یکی از ویژگی‌های این تشک، ماساژ برای بیمارانی با ناراحتی قلبی است و با بروز حمله قلبی، باد سلول‌ها کاهش پیدا می‌کند.

قیمت تشک مواج از سایر تشک‌ها بالاتر است و در فروشگاه توانی نو از 2 میلیون و 650 هزار تومان تا 2 میلیون و 900 هزار تومان قابل خرید است.

 

تشک کراس اور یا تخم مرغی

تشک کراس اور، هایبرید یا تخم مرغی، ترکیبی از تشک‌های فومی و هوایی است. این تشک هم می‌تواند در حالت ایستا و هم متحرک مورد استفاده قرار گیرد. برخی از این تشک‌ها با برق و برخی بدون برق کار می‌کنند. در این تشک، جریان هوا در سلول‌ها کم و زیاد می‌شود و در نوع غیر برقی، کاهش و افزایش هوا با حرکت فرد صورت می‌گیرد. این نوع تشک برای استفاده کوتاه مدت گزینه مناسبی است.

بهترین راه های پیشگیری از زخم بستر-03

بیشتر بدانید: 7 نکته‌ای که باید قبل از خرید تخت بیمارستانی مناسب برای منزل دانست

 

  1. تشک مواج تخم مرغی Zenithmed

تشک تخم مرغی زنیت مد با استفاده از برق کار می‌کند و با کمک پمپ باد برقی، جریان هوا را وارد می‌کند. راه اندازی این تشک آسان بوده و هم برای بیمارستان و هم برای خانه مناسب است. از نکات قابل توجه این مدل، مقرون به صرفه بودن آن‌ها نسبت به سایر انواع تشک‌های مواج است. قیمت تشک مواج تخم مرغی در مدل‌های مختلف در «فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو» از 495 تا 625 هزار تومان است.

 

تشک ایستا

تشک‌های ایستا همانطور که از نامش پیداست، حرکت نمی‌کند. این نوع تشک بدن را پوشش می‌دهد و وزن فرد را در سطح خود گسترش می‌دهد. به همین ترتیب فشار وارد شده را در نواحی استخوانی بدن کاهش می‌دهد. برخی از انواع تشک‌های ایستا از فوم تشکیل شده‌اند.

 

  1. تشک ROHO Air Mattress

تشک پوششی روهو با تکنولوژی هوای شناور، وزن و فشار بدن را تقسیم می‌کند تا از پوست فرد مراقبت کند. این تشک دارای سلول‌های کوچک به هم متصل است که در آن از هوا پر شده و با شکل و اندازه بدن مطابقت ایجاد می‌کند. تشک روهو مناسب استفاده برای نشستن و افرادی است که از ویلچر استفاده می‌کنند و علاوه بر مراقبت، در درمان نیز موثر است. سلول‌های به هم پیوسته نرم و انعطاف پذیرند و برای به حداقل رسانی فشار و اصطکاک طراحی شده‌اند.

قیمت تشک زخم بستر روهو در فروشگاه توانی نو، در حدود 820 هزار تومان است.

بهترین راه های پیشگیری از زخم بستر-05

بیشتر بدانید: زخم بستر و تمام آنچه باید در مورد درمان آن بدانید

تشک Low Air Loss 

این تشک از هوا استفاده می‌کند اما مانند تشک سلولی، هوا را جایگزین نمی‌کند؛ بلکه فضایی ایجاد می‌کند تا فشار به بدن بیمار وارد نشود. کاهش گرمای پوست در این تشک به واسطه سوراخ‌های هر سلول و لایه نفوذ پذیر، امکان پذیر است. این تشک مناسب افرادی با ریسک بسیار بالای زخم بستر است.

 

جمع بندی و نتیجه گیری

تشک مواج یکی از گزینه‌های کاربردی برای پیشگیری یا درمان زخم بستر محسوب می‌شود. این تشک‌ها هم برای استفاده بیمارستانی و هم برای استفاده در منزل مناسب هستند. برای خرید تشک مواج باید مواردی مانند مدت زمان استفاده و یا ریسک ابتلا به این آسیب را در نظر داشته باشید و برای تصمیم گیری درست، از پزشک مربوطه مشورت بگیرید.

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 1

جدیدترین مقالات

اگر مایل هستید از آخرین تخفیفات و جدیدترین محصولات با خبر شوید همین حالا در خبر نامه ثبت نام کنید
whatsapp