ویلچر ها در انواع و برند های مختلف تولید و به بازار عرضه می شوند، افرادی مجبور به استفاده و یا خرید ویلچر هستند اما نمی دانند چه مدل و یا برندی انتخاب نمایند؛ در این مقاله با ما همراه باشید به معرفی چند نمونه از بهترین ویلچر ها و نحوه استفاده صحیح از آن پرداخته ایم...
اگر شما و یا اطرافیانتان به هر دلیلی مجبور به استفاده از ویلچر و یا خرید این محصول هستید؛ اما، نمیدانید چه مدل و یا برندی را انتخاب کنید و یا نگران چگونگی نحوهی صحیح استفاده از آن هستید؛ پیشنهاد میکنیم تا پایان این مطلب همراه ما باشید. هدف ما از ارائهی این مطلب، آشنایی با ویلچر، نحوهی صحیح استفاده از آن و معرفی چند نمونه از بهترین برندهای موجود در بازار است. پس تا پایان مطلب با ما همراه باشید!
بیشتربدانید: مرکز فروش انواع ویلچر و ویلچر برقی با قیمت ارزان کجاست؟
ویلچر، وسیلهای برای حمل راحت و آسان افرادی است که به هر دلیلی، دچار ناتوانی حرکتی هستند؛ مثل: افراد مبتلاء به سکتههای مغزی، افرادی که دچار شکستگی و یا آسیب در نواحی مختلف ستون فقرات، پاها و... هستند و یا افرادی که بهدلیل سهولت سن، پیری و موارد دیگر از آن استفاده میکنند. بالطبع راحتی، کارایی و قابلیتهای این دستگاه، میتواند نقش مؤثری در انتخاب این محصول توسط مصرفکننده داشته باشد. در همهی ویلچرها از چرخ برای حرکت استفاده میشود. چرخها به فرد کمک میکنند تا راحتتر و سریعتر حرکت کند. همچنین، قرار گرفتن دستههایی در بالای تکیهگاه، موجب میشود تا فرد دیگری بتواند بهعنوان نیروی کمکی آن را هُل دهد.
راهنمای دستورالعمل ویلچرها متفاوت است. بهتر است بعد از انتخاب مدل موردنظر و خرید محصول، ابتدا دفترچهی آن را مطالعه کنید و یا از کارشناس فروش بخواهید نحوهی کارکرد آن را برایتان توضیح دهد. قبل از استفاده، مطمئن شوید که راحتترین حالت را برای نشستن انتخاب کردهاید. معمولاً به همراه ویلچر، بالشهای کوچکی برای صندلی و تکیهگاه عرضه میشود. اما، ممکن است لازم باشد تا از بالشتکهای اضافی برای نشستن یا پتویی برای پوشاندن صندلی استفاده کنید.
برای اطمینان استفادهی ایمن از ویلچر، بهتر است قبل از استفاده، موارد زیر را بررسی کنید:
مهمترین بخش ویلچر، ترمز است که به فرد این امکان را میدهد تا در هنگام رسیدن به مقصد بتواند آن را متوقف کند. اهرمهای ترمز معمولاً در کنارههای هر دو چرخ قرار دارند و با کشیدن آن، چرخ متوقف میشود. ترمز در دو نوع دستی و پایی وجود دارد:
اهرم ترمز دستی ویلچر در دو نوع کششی و فشاری وجود دارد. برای قفل کردن ترمز، در جهت مشخص شده آن را حرکت دهید و با حرکت در جهت مخالف میتوانید آن را آزاد کنید.
با فشار دادن پدال، میتوانید ترمز ویلچر را قفل کنید و برای رها کردن آن، در جهت مقابل، قفل را آزاد نمائید.
ویلچرها در شکلها، ابعاد و اندازههای مختلف بهصورت دستی تاشو، دستی صلب و برقی در بازار موجود هستند. از صندلیهای چرخدار که دارای کنترل و لوازم جانبی متفاوت هستند تا مدلهای ساده و ثابت که به بازار عرضه شده است، همگی به حرکت فرد در مسیرهای مختلف کمک میکنند. در کشور ما، برندهای معتبر و مختلفی از این محصول توسط تولیدکنندگان خارجی و داخلی به بازار عرضه شده است. از جمله برندهای تجاری و معروف موجود در بازار: GTS، PLUS، JTS، فراتک، گاما، زیگما، توان افزا، تکنو، آلفا، مداسکای، یکتا تجهیز البرز و... هستند. هرکدام از این شرکتها، مدلهای مختلفی از Wheelchair را بر حسب نوع (دستی، برقی) و یا در کاربردهای مختلف (حمامیبرانکاردی، تاشو، ارتوپدی و...) ، در اوزان و ابعاد متفاوت، توان متنوع موتور (نوع برقی) ، سرعت و قابلیتهای دستگاه ارائه میدهند. ما در فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو انواع برندهای تجاری معتبر را با نازلترین قیمت و با بالاترین کیفیت ارائه میدهیم. شما به راحتی میتوانید برند و کاربردی که از Wheelchair مدنظرتان است را مشاهده کرده، آن را انتخاب و بهصورت اینترنتی خریداری کنید.
بیشتربدانید: تولید ویلچر و مزیتهای خرید عمده ویلچر با قیمت کارخانه
همهی ویلچرهای دستی، برای حرکت چرخها، نیاز به استفاده از بازو دارند و در مدلهای تاشو و صلب (غیرقابل تا شدن) موجود هستند. در نوع دستی، برای حرکت به سمت جلو، باید نردههای wheelchair را در قسمت بالا با هر دو دست نگهدارید و در حالی که به آن چنگ میزنید، دستها را از بدن دور کرده و به سمت صورت خود حرکت داده و رها کنید. سپس، دستها را به عقب ببرید و همین کار را تکرار نمائید. برای حرکت به سمت عقب، بالای نردهها را با دو دست محکم بگیرید. سپس، در حالی که به آن چنگ میزنید، دستهای خود را از بدن دور کرده و به سمت پشت حرکت دهید و رها کنید. سپس، دستها را به عقب ببرید و همین مراحل را تکرار کنید.
برای چرخش به سمت راست ویلچر، چرخ راست خود را با نردهی راست ثابت نگهدارید و با گرفتن نرده با دست چپ و حرکت دادن دست به سمت صورت، چرخ چپ را به سمت جلو حرکت دهید. برای گردش به چپ، چرخ چپ را با نردهی چپ ثابت نگه دارید و با گرفتن نرده با دست راست و حرکت دادن دست از بدن به سمت صورت، و سپس چرخ راست را به جلو حرکت دهید.
ویلچرهای برقی شامل موتور حرکتی با توان قدرتی متفاوت و کنترل از راه دور هستند. انواع مختلفی از کنترل، جهت حرکت به جلو وجود دارند، این کنترلها میتواند شامل جوی استیک کوچک، سوئیچ و یا صفحهی لمسی باشند. برای چرخش به سمت راست در ویلچرهای برقی، جوی استیک خود را به سمت راست بچرخانید و انگشتان خود را روی صفحهی لمسی به سمت راست بکشید یا سوئیچ سمت راست را روشن کنید. برای چرخش به سمت چپ، جوی استیک را به سمت چپ بچرخانید و انگشتان را روی صفحهی لمسی به سمت چپ بکشید یا سوئیچ سمت چپ را روشن کنید.
بیشتربدانید: ویژگیهایی مهم از یک ویلچر برقی استاندارد که باید بدانید!
بیشتربدانید: 10 ویلچر برتر دنیا در سال 2024
برای باز کردن:
برای تا کردن:
نکات مهم:
بیشتربدانید: ارتقا ویلچر کودکان متناسب با رشد کودک !!
هدف ما در فروشگاه اینترنتی تجهیزات پزشکی «توانی نو» آشنایی مشتریان با بهترین برندهای محصولات پزشکی و ارائهی این محصولات با بالاترین کیفیت است. امکان مشاهدهی انواع ویلچر با کاربردها و مزایای مختلف آن برای مشتریان فراهم شده است تا خریدی مطمئن و آسان را تجربه نمایند.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو می باشد.