فواید و معایب استفاده از بالش طبی چیست؟

فواید و معایب استفاده از بالش طبی چیست؟
چکیده این مطلب : انتشار : 1400/09/29 0 نظر

بالش طبی از تنوع بسیاری برخوردار است که استفاده برخی از آنها علاوه بر مزایا، معایبی را نیز در بر دارد که در ادامه به مزایا و معایب آن پرداخته ایم...

خواب یکی از مهم‌ترین پدیده‌ها و ضروری‌ترین اقداماتی است که هر انسان در رابطه با سلامتی خود باید توجه ویژه‌ای به آن بکند. مدت زمانی که در خواب هستید، بدن شما در حال آماده‌سازی و به اصطلاح رفرش شدن برای انجام دوباره فعالیت‌های شما در بیداری است. پس این که چه مدت زمان و در چه محلی و به چه صورت استراحت کنید، اهمیت ویژه‌ای دارد.

همانطور که در بالا ذکر کردیم، محل و چگونگی خواب می‌تواند به شدت در کیفیت خواب تأثیرگذار باشد. بالش طبی یکی از ابزارهایی است که با کمک آن می‌توانید خوابی راحت و آرام بدون این که به ناحیه گردن شما فشاری وارد شد داشته باشید. شاید بتوان گفت بالش در پروسه خواب نقش مهمی را بازی می‌کند. اگر نواحی سر، گردن و ستون فقرات ما در طول خواب در آرامش باشند، خوابی صحیح و با کیفیت خواهیم داشت که قطعاً در فعالیت‌های ما در بیداری نیز تأثیرگذار خواهد بود. در ادامه با ما باشید تا بیش‌تر شما را از اهمیت انواع بالش طبی آگاه کنیم.

فواید و معایب استفاده از بالش طبی-01

بیشتربدانید: از کجا بهترین بالش طبی را با قیمت مناسب بخریم؟

انواع بالش طبی، کاربرد و ساخت

بالش طبی بر اساس کاربرد و نوع ساختی که دارد می‌تواند به انواع مختلفی تقسیم‌بندی شود. شما این انواع از بالش‌ها را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم و تجهیزات پزشکی و سلامتی همچون فروشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو تهیه کرده و از مزایای بی‌نظیر آن‌ها استفاده کنید.

چندی از انواع مختلفی که می‌توان برای این بالش‌ها نام برد عبارتند از:

  • بالش مموری فوم
  • ایرینگ
  • بالش باداری
  • بالش آنتی‌رفلکس بزرگسال و نوزاد

از نام هر کدام از این انواع، کاربرد آن‌ها مشخص خواهد بود. در ادامه توضیحات بیشتری در رابطه با کارایی آن‌ها و مزایا و معایب احتمالی که ممکن است داشته باشند سخن خواهیم گفت.

مزایای بالش طبی، سلامتی در خواب

پیش از این که به معرفی بیش‌تر هر کدام از انواع بالش طبی بپردازیم، در نظر داریم شما را با مزایایی که استفاده از این بالش‌ها برای شما به همراه دارد، آگاه کنیم.

انواع بالش طبی، کاربرد و ساخت-02

بیشتربدانید: بالش طبی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

1. سلامت ستون فقرات: این که در هنگام خواب، سر و گردن شما نسبت به ستون فقراتتان چه وضعیتی داشته باشد از اهمیت بالایی برخوردار است. با استفاده از بالش طبی گردن و سر شما در محلی از ستون فقرات قرار می‌گیرند که کم‌ترین فشار ممکن به آن در طول خواب وارد می‌شود. این بالش‌ها تنظیم موقعیت را به‌صورت کاملاً هوشمند انجام می‌دهند.

2. جلوگیری از چروک پوست: یکی‌دیگر از خواص بی‌نظیر بالش طبی، جلوگیری از ایجاد چروک بر روی پوست صورت شماست. بالش‌های معمولی می‌تواند در طول خواب چین و چروک‌هایی بر روی پوست شما ایجاد کند. اما در این نوع از بالش‌ها متریال به گونه‌ای است که چروک و قرار گیری لایه‌های پوست بر روی هم به حداقل ممکن می‌رسد. جنس نرم و هوشمند بودن این بالش‌ها رسیدن به این هدف را محقق می‌کند.

3. از بین بردن پف چشم: تا به‌حال به این موضوع اندیشیده‌اید که چرا پف چشم در طول خواب ایجاد می‌شود؟ ما به شما می‌گوییم! به‌دلیل تجمع مایع بدن در طول مدت خواب در زیر چشم، بعد از بیداری معمولاً چشم‌های ما دارای پف هستند. بالش طبی با قرار دادن سر در قسمتی بالاتر از بدن، مانع از جمع شدگی این مایع شده و در نتیجه پف چشم نیز در طول خواب برای شما ایجاد نمی‌شود.

4. خر و پوف، مشکل همیشگی: یکی از اساسی‌ترین مشکلات مربوط به خواب، ایجاد نفس‌هایی با صدای بلند از دهان و یا دماغ که به اصطلاح به آن خر و پف می‌گویند، است. یکی از اصلی‌ترین و علمی‌ترین دلایل برای ایجاد خر و پف، زاویه نا مناسب سر و گردن با بالش است. در این شرایط نفس نمی‌تواند به‌راحتی از دهان و بینی خارج شده و در نتیجه خر و پف ایجاد می‌شود. بالش طبی یک راه‌حل عالی برای این بین بردن این موضع خواهد بود.

5. قابلیت انعطاف با سبک خواب: یکی‌دیگر از مهم‌ترین مزایا برای بالش طبی، هماهنگی و انعطاف‌پذیری آن با سبک خواب شماست. در طول خواب، هر زاویه‌ای که گردن و سر شما نسبت به ستون فقراتتان بگیرد، بالش می‌تواند مطابق آن شده و باعث عدم وارد آمدن هر گونه فشار به بدن شما در آن ناحیه خواهد شد. پیش‌تر گفتیم که این بالش‌ها به‌صورت کاملاً هوشمند عمل می‌کنند.

مزایای بالش طبی، سلامتی در خواب-03

بیشتربدانید: انواع بالش طبی و ویژگی های بالش طبی 99

6. تسکین درد برای همیشه: خیلی از افراد از درد همیشگی در نواحی گردن و پشت سر خود رنج می‌برند. یکی از دلایل عمده برای درد در آن نواحی، می‌تواند استفاده از بالش نامناسب در هنگام خواب باشد. اگر به درد گردن دچار هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم از انواع بالش‌های طبی تهیه کرده و مدتی را با آن‌ها به خواب روید. قطعاً بعد از گذشت مدت زمانی نه چندان طولانی، متوجه تفاوت آن‌ها با نمونه‌های معمولی و کم شدن درد در ناحیه گردن خواهید شد.

بالش بارداری، ایجاد وضعیتی راحت برای زنان باردار

یکی از انواع بالش طبی که در بالا به آن اشاره کردیم، بالش‌های بارداری است. سنگین بودن شکم به خصوص در ماه‌های آخر دوران بارداری، یکی از عمده‌ترین دلایلی است که مادران با اختلالاتی در خواب مواجه خواهند شد. بالش بارداری به گونه‌ای طراحی شده است که تحمل وزن شکم مادر در طول خواب (در حالت خوابیده به پهلو) را بر عهده می‌گیرد تا مادر با آرامش بیشتری بتواند در خواب فرو رود.

 

بالش بارداری، ایجاد وضعیتی راحت برای زنان باردار-04

بیشتربدانید: وسایل مورد نیاز نوزاد و مادر کدامند؟

بالش مموری فوم، کمک به گردش خون

این نوع از بالش‌های طبی در طول خواب گرمای بدن شما را به‌صورتی کاملاً طبیعی جذب خواهند کرد. بعد از ایجاد انطباق بین عضلات و استخوان‌های گردن و سر شما نسبت به پشت و ستون فقراتتان، خون به‌راحتی و با فشاری متناسب بین اندام‌های مختلف بدن شما به حرکت در می‌آید و این‌ها همگی نتیجه استفاده از این نوع از بالش‌ها خواهد بود. پس درنگ نکنید و همین حالا به خرید این نوع بالش‌ها از مجموعه‌هایی همچون توانی نو اقدام کنید.

بالش آنتی رفلکس در نوزادان

رفلکس معده پدیده‌ای است که در نوزادان و حتی گاهی اوقات بزرگسالان به شدت اتفاق می‌افتد. نوع خوابیدن و بالشی که برای خواب استفاده می‌شود، به شدت در این رخداد مؤثر است. وقتی سر نوزاد در یک راستا با ستون فقرات بدن او قرار می‌گیرد، به‌خصوص بعد از شیر خوردن، قطعاً رفلکس معده و استفراغ کودک اتفاق خواهد افتاد. حتی دلیل دل دردهای او بعد از شیر خوردن نیز، وضعیت نامناسب سر نسبت به گردن و دیگر اعضای بدن در هنگام خواب است.

بالش آنتی رفلکس در نوزادان-05

بیشتربدانید: چه تخت خوابی برای نگهداری بیمار در منزل مناسب است؟

استفاده از بالش طبی از نوع آنتی‌رفلکس برای کودکان و البته بزرگسالان (به خصوص کسانی که مشکلات مربوط به معده دارند) می‌تواند مؤثرترین روش در جلوگیری از ایجاد رفلاکس باشد. وقتی سر شما در هنگام خواب در زاویه‌ای بالاتر از ستون فقرات قرار بگیرد، حالتی شیب‌دار بین معده و دستگاه گوارش شما ایجاد می‌شود که این وضعیت می‌تواند به عمل هضم به شدت کمک کرده و هر گونه اختلال معده را برای بزرگسالان و کودکان از بین ببرد. پس ما در توانی نو به شما پیشنهاد می‌کنیم برای تأمین هر چه بیش‌تر سلامتی بدنتان، بالش طبی تهیه کرده و خوابی راحت را برای خود به ارمغان بیاورید.

معایب انواع بالش طبی

پیش‌تر از مزایای بی‌نهایت انواع بالش‌های طبی نام بردیم. بالش‌هایی که می‌تواند به شدت در حفظ سلامتی شما در خواب مؤثر باشد. اما آیا می‌توان معایبی برای آن‌ها نیز در نظر گرفت؟ باید بگوییم بله. این بالش‌ها با توجه به انواع مختلفی که دارند، می‌توانند از جنبه‌هایی، منفی و مضر نیز به حساب آیند. در ادامه چند نمونه از معایبی که این بالش‌ها در شرایطی خاص خواهند داشت را بازگو خواهیم کرد.

1. بالش‌های طبی از جنس پر ممکن است تا حدودی برای برخی از انواع پوست‌ها حساسیت‌زا باشند.

2. در برخی از انواع این بالش‌ها، فنرهایی وجود دارد که ممکن است برای برخی از افراد نه تنها درد در ناحیه گردن را از بین نبرده چه بسا آسیب بیشتری به آن ناحیه وارد کند.

3. برخی از نواع پلی استر بعد از مدتی روی هم خوابیده و سفت می‌شود.

4. برخی از انواع بالش طبی، قابلیت شست و شو نداشته و این می‌تواند یکی از بزرگترین مضرات این بالش‌ها باشد.

5. هزینه‌های نسبتاً بالا در برخی از فروشگاه‌ها می‌تواند نمونه‌ای دیگر از معایب این نوع بالش‌ها باشد. به شما توصیه می‌کنیم قیمت‌ها را در توانی نو بررسی کرده و با دیگر فروشگاه‌ها مقایسه کنید.

معایب انواع بالش طبی-06

بیشتربدانید: معایب و مزایای پتو برقی و تشک برقی

آنچه در این جا بدان پرداختیم بررسی انواع بالش‌های طبی و مزایا و هم چنین معایبی که دارند بود. انواع این بالش‌ها را نام برده و کاربردی که هر کدام در جهت حفظ سلامتی شما می‌توانند داشته باشند را برشمردیم. در نهایت به شما پیشنهاد می‌کنیم برای هر چه بالاتر بردن کیفیت خواب خود نسبت به خرید این نوع بالش‌ها از مجموعه‌هایی مانند فرشگاه تجهیزات پزشکی توانی نو اقدام کنید.

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات

اگر مایل هستید از آخرین تخفیفات و جدیدترین محصولات با خبر شوید همین حالا در خبر نامه ثبت نام کنید
whatsapp